Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dohányzó nők! Ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzó nők! Ismerkedés során hogyan viszonyultak a férfiak a tényhez, hogy dohányoztok?

Figyelt kérdés
Szintén dohányzó párotok lett? Ha nem dohányzik, elfogadta egyből vagy próbált leszoktatni? Esetleg történt olyan, hogy egy férfi ezért visszakozott az ismerkedés során?

2021. nov. 25. 14:52
A kérdező szavazást indított:
A párom is dohányzik.
A párom nem dohányzik de elfogadta, hogy én igen.
A párom nem dohányzik de nem igazán tudja elfogadni, hogy én igen.
Történt olyan, hogy egy férfi a dohányzás miatt nem akart tovább ismerkedni velem.
12 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Nekem nem kène olyan fèrfi, aki nem dohányzik.
2021. nov. 25. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én dohányzom, olyannal ismerkedem most, aki szintén dohányzik.
2021. nov. 25. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok. Volt nem dohányzó párom. Nem volt baja azzal hogy dohányzom.
2021. nov. 25. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már nem dohányzom, de egy fél évig cigiztem. Barátom ugyan nem örült neki, de napi téma sem volt, nem csesztetett miatta. Hozzáteszem, a lakásban nem gyújtottam rá, és azért messze voltam a láncdohányostól.
2021. nov. 25. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az volt a leggyakoribb, hogy mellettem rászoktak🤷
2021. nov. 25. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:
#1 Volt már esetleg negatív tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Nem fogadták el, hogy dohányzol?
2021. nov. 25. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

4-es válaszoló nagy igazságot írt le: nagyon nem mindegy, mennyit és hogyan dohányzik valaki.

Ismertem olyan párt, ahol a férfi láncdohányos volt, a nő is dohányzott, de a lakásban sosem gyújtottak rá (csak az erkélyen).

Ismertem olyan párt is, ahol a férfi keveset dohányzott, a nő semmit, és a férfi udvariasságból nem gyújtott rá, mikor a nővel találkozott - így ahogy elmélyült a kapcsolat, szépen le is szokott a dohányzásról.

2021. nov. 25. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Elhunyt párommal mind ketten dohányoztunk.

Mikor meghalt a dohányzás mennyísége többszörös lett.Külföldre mentem a halála után hosszú éveket töltöttem ott

Nem jó szemmel nézték a dohányzást

Megismerkedtem 5évre rá mostani férjemmel aki nem dohányzott.Irtózott a cigitől így magam is leszoktam

Nagyon örűlök neki.Ma már engem is zavar ha valaki dohányzik makszimálisan megértem már a párom.Nem utolsó sorban méreg drága!

2021. nov. 25. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Dohányzó nőként ismerkedem. Van olyan alkalmazás (pl. happn) ahol nem csak azt lehet megadni, hogy az adott társkereső dohányzó/nemdohányzó-e, hanem azt is, hogy a dohányzás kizáró ok-e, vagy nem zavarja. A többséget nem zavarja... én viszont sokkal szívesen ismerkedem szintén dohányzó férfival, mert egy nemdohányzóval akaratlanul is visszafogom magam és ez kellemetlenné teszi számára az ismerkedést.
2021. nov. 25. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Dohányzom,volt már nem dohányzó párom,akit nem zavart,de szerette volna,hogy leszokjak,a mostani párom dohànyos,és engem zavar mert mellette nem tudok leszokni.
2021. nov. 25. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!