Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzó nők! Ismerkedés során hogyan viszonyultak a
férfiak a tényhez, hogy dohányoztok?
A kérdező szavazást indított:
12 szavazat
Nekem nem kène olyan fèrfi, aki nem dohányzik.
2021. nov. 25. 14:59
Én dohányzom, olyannal ismerkedem most, aki szintén dohányzik.
2021. nov. 25. 15:01
2 vagyok. Volt nem dohányzó párom. Nem volt baja azzal hogy dohányzom.
2021. nov. 25. 15:03
Ugyan már nem dohányzom, de egy fél évig cigiztem. Barátom ugyan nem örült neki, de napi téma sem volt, nem csesztetett miatta. Hozzáteszem, a lakásban nem gyújtottam rá, és azért messze voltam a láncdohányostól.
2021. nov. 25. 15:07
Nálam az volt a leggyakoribb, hogy mellettem rászoktak🤷
2021. nov. 25. 15:11
6/10 A kérdező kommentje:
#1 Volt már esetleg negatív tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Nem fogadták el, hogy dohányzol?
4-es válaszoló nagy igazságot írt le: nagyon nem mindegy, mennyit és hogyan dohányzik valaki.
Ismertem olyan párt, ahol a férfi láncdohányos volt, a nő is dohányzott, de a lakásban sosem gyújtottak rá (csak az erkélyen).
Ismertem olyan párt is, ahol a férfi keveset dohányzott, a nő semmit, és a férfi udvariasságból nem gyújtott rá, mikor a nővel találkozott - így ahogy elmélyült a kapcsolat, szépen le is szokott a dohányzásról.
2021. nov. 25. 15:19
Elhunyt párommal mind ketten dohányoztunk.
Mikor meghalt a dohányzás mennyísége többszörös lett.Külföldre mentem a halála után hosszú éveket töltöttem ott
Nem jó szemmel nézték a dohányzást
Megismerkedtem 5évre rá mostani férjemmel aki nem dohányzott.Irtózott a cigitől így magam is leszoktam
Nagyon örűlök neki.Ma már engem is zavar ha valaki dohányzik makszimálisan megértem már a párom.Nem utolsó sorban méreg drága!
2021. nov. 25. 15:57
Dohányzó nőként ismerkedem. Van olyan alkalmazás (pl. happn) ahol nem csak azt lehet megadni, hogy az adott társkereső dohányzó/nemdohányzó-e, hanem azt is, hogy a dohányzás kizáró ok-e, vagy nem zavarja. A többséget nem zavarja... én viszont sokkal szívesen ismerkedem szintén dohányzó férfival, mert egy nemdohányzóval akaratlanul is visszafogom magam és ez kellemetlenné teszi számára az ismerkedést.
2021. nov. 25. 17:01
Dohányzom,volt már nem dohányzó párom,akit nem zavart,de szerette volna,hogy leszokjak,a mostani párom dohànyos,és engem zavar mert mellette nem tudok leszokni.
2021. nov. 25. 20:59
További kérdések: