Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan, aki nem jönne össze dohányzó nővel?
Figyelt kérdés
Nálam egész egyszerűen kizáró ok2018. jún. 7. 22:58
1/31 anonim válasza:
Én egy nemdohányzó nővel nem jönnék össze.
2/31 anonim válasza:
Már egy ideje levetkőztem ezt a dolgot. Már őszintén, nem zavar a dolog, szóóval.. én lazán összejönnék dohányzó nővel is.
3/31 anonim válasza:
Én nem jönnék össze olyan nővel, aki nem jönne össze dohányzó férfival, de olyannal se, aki nem jönne össze nemdohányzó férfival.
4/31 A legrosszindulatúbb válasza:
Én nem jönnék össze dohányzó nővel.
5/31 anonim válasza:
Nem jönnék össze olyan nővel akinek ez ennyire sarkalatos szempont. Amíg nem dohányoztam addig sem zavart, ha más meg igen.
Ez a nyugatról jött extrém mértékű "egészségcentrikusság" és szélsősséges ilyen-olyan ellenesség hányingerkeltőbb bármilyen káros szenvedélynél.
6/31 anonim válasza:
Engem nem zavarna, bár félő, hogy mellette stabilan rászoknék a cigire. Jelenleg csak bulik, vagy kivételes alkalmak alatt szoktam cigizni.
7/31 anonim válasza:
#5 Vagy talán csak van olyan, aki nem bírja elviselni az undorító cigifüstöt? Az pont nem érdekel, hogy egészségtelen, mert magaddal cseszel ki, te bajod, de az a szag + szájíz cigi után, fúj, dohányosokkal sosem kezdenék.
8/31 anonim válasza:
Van. Laza kapcsolatra volt csak ilyen csajom, de nem vált be.
9/31 anonim válasza:
Hát összejöttem és egyre inkább undorító az egész. Az a bűz az az íz, nevetséges az egész. De főleg én... egy 10/10es csajból simán csinál 4-5öset.
10/31 anonim válasza:
#5 Nem feltétlenül az egészségcentrikusság, amiről szó van. Szimplán csak az ápoltság miatt nem szeretnének sokan dohányzó párt. Hiába nem veszed észre, a ruhádnak, a bőrödnek, a hajadnak kellemetlen, büdös áporodott szaga lesz. Moshatod a fogadat ahányszor csak akarod (gondolom nem napi 10 alkalommal), akkor is érződni fog. A cigarettában lévő toxinok a sperma ízét is rontják (ha már ugye felnőtt párkapcsolatok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!