Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan, aki nem jönne össze dohányzó nővel?
Nem jönnék össze.
Lehet hogy 1-2 hétig lenne az a szerelem ami elfedi, de tartós távon rosszul lennék a bűztől és attól hogy ezt kell szagolnom.
Mondhatjátok hogy majd befújja magát. Hát óránként ha valaki magára fúj 2-3 adag parfümöt hogy elvegye a cigi szagát az sem kifejezetten vonzó.
Azoknak a ruhajan...hajan erzodik a cigaretta akik zart helysegben dohanyoznak.
Erdekes nekem meg ismerosok ,pasik nem mondtak h budos bago szagom van.
Jelen.
Nem az egészségmánia miatt, szerintem egy séta Pesten a belvárosban kb károsabb, mint egy cigi, de hányingerkeltően büdös, amit nem tudok elviselni.
Vízipipa meg egyebek felőlem jöhetnek, annak nincs olyan bűze.
En ex dohanyos vagyok, nem jonnek ossze egy dohanyossal mert rosszul vagyok a cigiszagtol. Amikor cigiztem en is azt hittem, h nem lehet erezni mert fogmosas-szajviz, hajmosas....de ez nem igaz mert nemdohanyzokent meg akkor is erzem ha az illeto mental ragcsal.
Nem szajszag, hanem cigiszag es egyik èn sem vagyok hive.
"Erdekes nekem meg ismerosok ,pasik nem mondtak h budos bago szagom van."
Tudod, ilyet nem illik mondani. Egy nőnek meg pláne nem (vagy?).
Akivel voltam dohányos csajjal, még az izzadságán, a bőre kipárolgásán is érezni véltem a bagót. Még szerencse, hogy erős a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!