Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek volt olyan, hogy olyan pasival jöttetek össze, aki elsőre egyáltalán nem tetszett külsőre?
Figyelt kérdés
Megismertem egy ilyen fiút, találkoztunk, és azt éreztem, hogy olyan, mintha már ezer éve ismerném. Iszonyat jól érzem magam vele, rengeteget nevetek a viccein, és a jelleme is nagyon vonz. De külsőre valahogy mégsem az esetem. Idővel vajon megtetszhet külsőre is, vagy ne erőltessem ezt a dolgot? Nem akarom őt fölöslegesen illúziókba ringatni, csak azt tudom, hogy nagyon jó vele, és találkozni szeretnék vele újra.2018. máj. 7. 21:45
1/20 anonim válasza:
Én nem tudnék ilyennel járni, nem volt szokásom soha megalkudni, de ezt neked kell tudni.
2/20 anonim válasza:
Igen, velem volt ilyen. Sokat tűnődtem, mi legyen, mert külsőre egyáltalán nem jött be. De aztán jól döntöttem, és azóta is jól érezzük magunkat együtt, több, mint 35 éve.
3/20 anonim válasza:
Nem kell dönteni! Nyitva hagyod a lehetőséget, ha ő az akkor úgyis beleszeretsz. Én 3,5 hónap alatt zúgtam bele, addig ismerkedtünk.
4/20 anonim válasza:
Persze. Sokkal fontosabb hogy a személyisége fogjon meg.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azt hiszem, tovább találkozgatok vele, és meglátjuk, mi lesz. Azt nyilván nem mondom az arcába, hogy nem az esetem, de inkorrekt sem akarok lenni.
2018. máj. 7. 22:03
6/20 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? Ha most zavar, akkor hagyd.
7/20 anonim válasza:
Nem volt ilyen, és nem is lesz. Akihez nem vonzódom legalább minimálisan, az lehet bármilyen aranylelkű.
8/20 anonim válasza:
Velem volt ilyen. Szerencsére nem direkt társkeresés miatt ismerkedtünk meg, így volt ideje kiforrni a vonzalomnak. Szerencsére ez kölcsönös volt, ő sem "úgy" nézett rám eleinte, csak idővel. Szerintem minden ember másképp működik ilyen téren, és ez egyénenként belül is változhat (más volt, hogy külsőre tetszett, de megismertem és kiábrándultam. Csak egy példa)
9/20 anonim válasza:
Igen, három éve együtt vagyunk :)
10/20 anonim válasza:
Nekem is volt...hagytam időt magamnak. A személyiségével teljesen elvarázsolt, ha csak a külsejét nézem akkor soha nem jöttem volna vele össze. Aztán csak azt vettem észre h szerelmes vagyok belé, akkor már totál mindegy volt...
Mondjuk én szexuálisan kezdettől fogva vonzódtam hozzá...
Azóta is együtt vagyunk és minden nappal egyre szebb minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!