Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már veletek olyan, hogy nem tudtatok beleszeretni valakibe, aki tetszett nektek? Mennyi idő után jöttetek erre rá?
Igen, és még mindig vele vagyok, mert az összes többi férfinál sokkal kiszámíthatóbb, korrektebb, kedvesebb és közben ügyes a munkájában, ügyes a dolgaiban, jól gondolkodik, így én kizártam a szerelmet az életemből és döntöttem e mellett az ember mellett.
Hogy miért van? Azt hiszem a kémia nem működik. Talán ez az oka. De amúgy a szex sem rossz vele, mert ügyes a technikája. Csak nem remegek,attól is ha hozzám ér.
Nekem igy indult a kapcsolatom a kezdeti szakaszban. Aztan azota elettarsak lettunk es elvalaszthatatlanok. Gyereket tervezunk es kozos jovot.
Amit leirtal, abbol latszik vannak erzelmek, de kimondatlanok. Sokszor maganak se meri beismerni az ember. Szoval csak rajta! Legyetek boldogok! Ugyis egymasba szerettek idovel, ha meg nem tortent meg .
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!