Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Mi tetszett nektek a párotokban? Azaz miért jöttetek össze vele?
nincs nálam sorrend!!
ami miatt össze jöttem vele: nem dohányzó, egészséges mozgásban gazdag életmódot folytat, értelmi érettség, nyitottság, őszintén lehet vele bármiről bármikor beszélni, elfogadó magatartás, tisztesség, külső, hasonló érdeklődési kör, humor
4 éve együtt vagyunk nagyon boldogan :)
Mikor először megláttam, teljesen padlót fogtam. Ilyen jó pasit még életemben nem láttam. Eszméletlenül szép szemei vannak és az a borostás arc (ma már szakáll)...
Ahogy a szemébe néztem, azonnal remegni kezdett a lábam. Amikor a legjobb barátom bemutatott neki, alig tudtam kinyögni a nevem és, hogy szia.
Végignéztem az egész férfin és nem volt olyan része, ami ne tetszett volna...
Állandóan, az alkalmat kerestem, csak, hogy hozzáérhessek... egész este a nem látható szöszöket szedegettem le az izmos karjáról és mellkasáról.
Hogy miért jöttünk össze?
Szerencsére ő is ezt gondolta rólam... és a fenekem és a derekam, mint mindig, kisegített és teljesen belém bolondult aznap este...
Aztán, ahogy megismerkedtünk... egyre jobban, kiderült, hogy ugyanaz az életcélunk sok mindenben hasonlítunk, működik köztünk a kémia és állati jók vagyunk együtt az ágyban.
#5 és 6
ne magatokból induljatok ki, az, hogy ti egy hazug állatok vagytok, azért még nem kell mindenkiről azt feltételezni. és mi van, ha nem litániát írunk, akkor máris hazudunk? jaj, de betegek vagytok.
#6: Több képmutató választ vártam, meglepett, hogy ilyen kevés érkezett! :D
#7: Attól, hogy primitív vagy, még nem leszünk hazug állatok és betegek. Szaladj egy kört és vezesd le a frusztrációd. Szimplán csak unjuk, hogy mennyire álszent válaszokat szoktak ilyenkor lenyomni egyesek, pl. amikor túltolják a belső tulajdonság mantrázását. Furcsa, hogy biológiailag és pszichológiailag megvizsgálva is az jön ki, hogy a külső miatt szeret egymásba a többség. Furcsa, hogy okos és kedves ismerőseim szüzek 20-30 évesen, mert nem néznek ki jól, de tajparaszt ismerőseim havonta tudnak új szerelmet találni, mert jól néznek ki.
Nem mi vagyunk a hazug állatok.
Nem nagyon tudok egy dolgot kiemelni, mert évek óta ismertem már, mikor összejöttünk. Szexuálisan mindig volt köztünk egy érezhető vonzalom, de mással jártam, úgyhogy ez sosem volt ennél több. Amikor szingli lettem, gyakorlatilag az első dolgunk volt szexelni, és megbeszéltük, hogy csak ennyi, nincs mögötte semmi több. Aztán lett, mert amúgy nagyon egy hullámhosszon vagyunk/voltunk mindig, nagyon hasonló az életszemléletünk, a temperamentumunk, minden téren összhangban voltunk, úgyhogy hamar szerelem lett a "csak szex"-ből. Jó választásnak bizonyult, a 8. évet tapossuk, már házasok vagyunk, és egy kislányunk is született. Még mindig nagyon jól megvagyunk, ugyanolyan jó az összhang, mint az elején. Meg a szex is :D
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!