Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan jöttetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan jöttetek össze a barátnőtokkel? Ez talan segítségül szolgálna nekem!

Figyelt kérdés

Annak örülnék ha minél többen írnatok hogy ti hogyan jöttetek ossze a baratnotokkel, vagy esetleg az egy éjszakára szóló kapcsolatot hogyan tudtátok kialakítani. Ez segítségül szolgálna nekem, hogy tudnám legalább hogy milyen lehetséges esetek vannak, ha mar igy hozta a sors hogy ebben a témában ilyen balek vagyok...

Az "összejövetel" részt fejtsetek mar ki pontosan. Ilyen valaszokra nem vayok kíváncsi, hogy beszélgettünk, találkoztunk, aztán összejöttünk. Ebből az "összejöttünk" részre vagyok kivancsi!

Nagy-nagy köszönettel,

2016. nov. 28. 18:44
 1/7 A kérdező kommentje:
23/F
2016. nov. 28. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon keztünk el egy kérdés kapcsán levelezni és kb. egy hét után randiztunk.
2016. nov. 28. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Én és a barátnőm mind ketten animések vagyunk. (Gondolom tudod mi az) és 2 hetente van közös anime nézés egy csoporttal kb 100-200 fő. Őt az egyik barátnője hozta el a gyűlésre. Amint megláttam azt gondoltam hogy egy pi.csa és úgysem lenne a barátnőm. De azért gondoltam hogy legalább barátkozzunk össze vagy kerüljönk beszélő viszonyba mert a barátnője a közös barátunk/ismerősünk. Ahogy el kezdtünk beszélgetni egyre jobban úgy éreztem hogy mégis csak normális. Bejelöltem fb on de nem irtunk. A következő gyűlésen (ammi 3x nagyobb mint a szokásos és konzol verseny meg japán játékok vannak) tombolát árultam és oda jött hogy szeretne nekem segíteni, persze azonnal igent mondtam és azt a délutánt együtt töltöttük, hülyéskedtünk, akkor már úgy éreztem hogy nekem ő kell. Még aznap irt nekem fb on én meg bepánikoltam és nem irtam vissza csak következő nap. Beszélgettünk 3 napon át szinte egyfojtában. Minden téma felmerült és jobban meg ismertük egymást. És közben megbeszéltük hogy egymásnál alszunk hétvégén. Csütörtökön azt irta hogy 'el sem hívsz randizni és úgy aludjak nálad?" persze viccelődve de azt nem tudta hogy pont aznap akartam elhívni, utána mondtam hogy jó megyünk. Végül elmentünk, persze minden témát kiveséztünk. Elmentünk még párszor szórakozni majd véletlenűl kicsúszott a számon hogy szeretlek. Nem akartam még a tudtára adni. Megkértem hogy lesz e a barátnőm és igent mondott.

Én az összejönni valakivel úgy értelmezem hogy járni vele.

2016. nov. 28. 19:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja értem... Akkor a "lényegi" dolgkra ra lehet vezetni vicces formában is. Es akkor hatha szól rá "merészebb" dolgokat. Es amikor mar találkoztok akkor mar nyilvánvalóbb hogy miért találkoztok... De nekem mar akkor nemet mondanak, mikor meg nem találkoztunk...
2016. nov. 28. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem dicsekvés, azért írok többet, hogy lásd te is a tendenciát.

Első: gimiben mindketten kórusosok voltunk. Egy idő után észrevettem, hogy mindig a mi fo!yosónkon ülnek, és nagyon nevetnek, ha arra megyek. Aztán párszor elkísértem koleszba, majd az egyik ilyen után összeszedtem magam, és mielőtt bement volna, megkérdeztem, mit szólna, ha több is lenne köztünk, mint barátság. Mosolyogva okét mondott, csókkal búcsúztunk.

Második: már egyetemen. Táncsuliba jártam, az év végi műsor után elmentünk beülni valahová, az egyik tánctársam elhozta egy másik csoportból a barátnőjét. Már ott este megtetszett, tánctárstól kértem (akkor még MSN :D ) elérhetőséget, megbeszéltünk randit. Órákig volt beszélgetés, átkarolva sétálás, aztán csók is.

Harmadik: unokahúgom szülinapján voltam, rengeteg ismeretlen ember, volt egy lány, akivel sokat dumáltunk. Megkerestem, randit kértem, beszélgettünk sokat, majd elcsattant a csók is :)

Negyedik: na ez kapufa volt. Munkatársam volt, először szex, aztán "kapcsolat", de 3 hónap alatt rájöttem, hogy intellektuálisan nem túl kielégítő partner, így vége lett.

Ötödik (jelenleg is tart): egy volt osztálytársam húga. Elmentem megnézni az osztálytárs kisgyerekeit, ott volt a hugica is. Volt kacsintgatás, de nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki. Aztán némi külső segítséggel ismét találkoztunk és volt meghitt beszélgetés, csókolózás. Most már kezdem megismerni is, de eddig/egyelőre nem csalódtam :)

Szóval a következtetés: legjobb, ha ismerősök ismerősei között keresgélsz. Akkor te is és ő islátjátok egymást, gesztusokat, viselkedést, könnyebben alakul ki szimpátia, mint csak képek/cset alapján. Több esélyt kapsz bizonyítani.

2016. nov. 28. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Még ennél is fontosabb, hogy tudj választani. Most úgy tűnhet, nekem megy ez, mint a karikacsapás. Ez nem igaz, tök átlagos (sőt!) srác vagyok, az említett kapcsolatok között többször is évek is elteltek, alkalmikhoz pedig tényleg nem néztem ki elég jól.

Amikor összejött az azért jött össze, mert olyanoknál kezdtem, akiknél legalább a szikráját láttam, hogy érdeklem őket. Ez fontos, tudni kell választani.

2016. nov. 28. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
pénzért
2016. nov. 29. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!