Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok! Mi tetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Mi tetszett nektek a párotokban? Azaz miért jöttetek össze vele?

Figyelt kérdés
Külső, jó duma, humor, intelligencia, stb. Nektek melyik volt a meghatározó?

2017. ápr. 30. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sok minden van benne, ami tetszett, ós amit szeretek benne. Nem tudnám felsorolni mert lehet hosszú lenne.

De amit mindenképp kiemelnék az az, hogy mellette szinte 100%-ban önmagam lehetek, nem csak szerelmesek, de nagyon jó barátok is vagyunk, jókat beszélgetünk.

Már az első beszélgetésünknél nagyon tetszett, hogy mindenről el tudunk beszélgetni, és ez sokat hozzátett ahhoz, hogy összejöjjünk.

2017. ápr. 30. 22:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Elsőre csak tetszett, de nem gondoltam, hogy valaha is érdekelne, mint férfi. Aztán ahogy megismertem fokozatosan, kiderült, hogy nagyon intelligens (ez nekem különösen fontos) és hogy vannak lelki mélységei (ez is fontos). A szexuális vonzalom csak ezután alakult ki, amikor már randizgattunk.
2017. máj. 1. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!