Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek volt olyan, hogy olyan pasival jöttetek össze, aki elsőre egyáltalán nem tetszett külsőre?
Figyelt kérdés
Megismertem egy ilyen fiút, találkoztunk, és azt éreztem, hogy olyan, mintha már ezer éve ismerném. Iszonyat jól érzem magam vele, rengeteget nevetek a viccein, és a jelleme is nagyon vonz. De külsőre valahogy mégsem az esetem. Idővel vajon megtetszhet külsőre is, vagy ne erőltessem ezt a dolgot? Nem akarom őt fölöslegesen illúziókba ringatni, csak azt tudom, hogy nagyon jó vele, és találkozni szeretnék vele újra.2018. máj. 7. 21:45
11/20 anonim válasza:
Én már lettem szerelmes olyan lányba, aki (amúgy vonzó, csak) nem az esetem. Nekünk férfiaknak meg aztán különösen fontos a külső.
Tehát ha érzed a szikrát, akkor vesd bele magad és lobbantsd lángra! 😉
12/20 anonim válasza:
Bármit is hazudnak, ilyen nincs. Nőként aki nem tetszik külsőre, abba soha nem fogsz tudni beleszeretni. Maximum érdekből jönnek össze ilyen férfiakkal.
13/20 anonim válasza:
Csak ilyen pasival jöttem össze eddig, mindig. :D akik elsőre megtetszenek, azokkal SOHA nem találtam még semmiféle közös hangot. De nem baj, így is a világ legjobb pasijának tartom a párom. Nem arról van szó, hogy csúnya lenne, csak pl nekem mindig a szőkésbarna pasik jöttek be, neki meg szénfekete haja van, meg ilyesmikre kell gondolni.. mostanra már ő az ideálom :D
14/20 anonim válasza:
Ja, mondjuk mi nem társkeresés gyanánt ismerkedtünk meg, 3 évünk volt haverkodni és megkedvelni egymást, abból lett több idővel, pedig eleinte nem hittem volna.
15/20 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy a szőkék az esete, és a pasi fekete, hanem nem vonzó külsőre.
16/20 anonim válasza:
A kérdező azt írja, "nem az esetem", nem azt, hogy "bűnronda szegény"... Nálam pedig detto ugyanez volt a helyzet - nem volt az esetem. :)
17/20 A kérdező kommentje:
Igazából nem is túl szép, rondának nem nevezném, csak külsőre nem tetszik, nem vonz. Igaz még csak kétszer találkoztunk, tehát gondolom, alakulhat. De a megalkuvásnak én sem vagyok híve. Viszont a személyisége meg hihetetlenül vonz, alig várom, hogy beszéljek vele, meséljen magáról, megoszthassam vele a gondolataimat.
2018. máj. 8. 10:16
19/20 A kérdező kommentje:
Valóban friendzone lesz. Nem csak a külseje miatt, de elég élhetetlen srácnak tűnik, ahogy így egyre jobban megismerem.
2018. máj. 9. 09:24
20/20 anonim válasza:
Igen, ha külsőre nem tetszik, akkor belsőre is a negatív tulajdonságait veszed inkább észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!