Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt még olyan, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan, aki nem jönne össze dohányzó nővel?

Figyelt kérdés
Nálam egész egyszerűen kizáró ok
2018. jún. 7. 22:58
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Erdekes nekem meg ismerosok ,pasik nem mondtak h budos bago szagom van."

Mert van bennük némi tapintat.

Van pár ismerősöm, akiknek iszonytató bagószaga van állandóan. Én se mondom nekik, egyrészt mert szerintem nyilvánvaló, (kb olyan, mint egy magas embernek megjegyezni, hogy "jé, de magas vagy") másrészt ha mondanám, mit kezdjenek az infóval? :D

Aki bagózik, azon érezni, és kész. Ismerősöm titkolta a férje elől, hogy dohányzik, minden szál után pólócsere, fogmosás, anyámkínja, valahogy mégis lebukott. :)

Annyi, hogy aki dohányzik, az hajlamos kevésbé érezni a cigiszagot, de egy nem bagós simán észre fogja venni, senki ne éljen álomvilágban :D

2018. jún. 11. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!