Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt még olyan, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan, aki nem jönne össze dohányzó nővel?

Figyelt kérdés
Nálam egész egyszerűen kizáró ok
2018. jún. 7. 22:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem unjatok meg ezt a kerdest? Van akit zavar van akit nem...
2018. jún. 7. 23:34
 12/31 anonim ***** válasza:
13%

A napi folyadékbeviteled ne gáciből fedezd és rögtön nem zavaró. Ezt az ápoltságot/bűzt meg hagyjuk. Ha valaki nem előtted gyújt rá (nem tudod róla) észre sem veszed.

31/f

2018. jún. 7. 23:37
 13/31 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes, hogy Magyarország az egyik legnagyobb bagós nemzet Európában, mégis ezen az oldalon nagyjából egy kalap alá veszik a dohányzást a tömeggyilkossággal lassan.

Egyébként, én sem szeretem a cigifüst ízét a számban, pont ezért van mindig nálam mentolos szájspray vagy rágó és cigi mellett is iszom valami ízesített folyadékot. A szájszag meg az emésztéssel, gyomorműködéssel jobban összefügg. Volt már nem egy olyan lány aki nem dohányzott, fogat is mosott, mégis olyan szájszaga volt néha, hogy szédülni lehetett amikor felém beszélt.

Szerintem az egész túl van misztifikálva (mint ezen kívül még jó sok más dolog is).

2018. jún. 7. 23:42
 14/31 anonim ***** válasza:
96%

#12 Erről van szó pontosan, hogy meggyőződésed, hogy nem érződik rajtad.

Ha az utcán megy el melletted egy dohányzó ember, már rajta is érződik. Egyszerűen rossz szaga van az embernek (ha magadra fújod a parfümöt, csak keveredik vele a szag). Csak nem veszitek észre magatokon, mert már annyira hozzászoktatok. Mielőtt még valaki leírná, nem „üldözöm” a dohányzókat, csak hülye érv az, hogy nem lehet észrevenni.

Másrészt nem te voltál, aki valami elhízásos kérdésnél az egészséges életmódról papolt hosszasan? Az csak akkor lényeges, ha arról van szó, hogy a nőn ne legyen pár kg súlyfelesleg sem? Kissé képmutató hozzáállás ez.

„A napi folyadékbeviteled ne gáciből fedezd és rögtön nem zavaró.”

Ez pedig milyen suttyó egy hozzászólás volt. Felnőtt párkapcsolatok a témakör neve, nem pedig éretlen visszavágások. A férfiak jó része szereti, sőt elvárja, hogy a párja orálisan kielégítse. Sokan, akár itt is panaszkodnak, hogy milyen prűd, unalmas a barátnőjük, mert nem teszi meg neki, vagy nem nyeli le. Elvárás az van, de hogy cserébe te is tegyél meg valamit, az már nehéz lenne. Ugye? "Éretten" állsz a témához, gratulálok.

Jaguar! De a hajadat nem mosod meg naponta többször. Nem? És nem öltözöl át minden alkalom után, amikor dohányzol. Vagy fürdesz le. Ha pedig ráiszol valami üdítőt, nem veszi el az ízét és a szagát, csak keveredik vele. A bőrödnek is más lesz az illata, mivel nem csak rárakódik, hanem fel is szívódnak a toxinok, mint írtam korábban.

Te nem érted, hogy másokat ez miért zavar. De miért kellene ezt elfogadni? Egyszerűen csak olyan párt kell keresni, aki hasonlóan gondolkodik erről.

2018. jún. 7. 23:59
 15/31 anonim ***** válasza:
25%

Sportolok, egészségesen táplálkozom, tisztálkodok,ha olyannal találkozom, előtte nem dohányzom (miután befejezte vele gyújtok rá), igen, dohányzom és én voltam. A spermàm lenyelését meg nem várom el senkitől, még akkor se tenném, ha nem dohányoznék. Ez neked fontos, különben nem említetted volna :D

31/f

2018. jún. 8. 00:42
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy amellett kardoskodtam, hogy ha őt is zavarja a túlsúlya (ott zavarta), akkor fogyjon le, mert hamarabb fog menni, mint több millió embert meggyőzni, mikor teljesen más a zsánere. A dohányzásom engem nem zavar és mivel megteszek mindent annak érdekében, hogy ne zavarják mást se vele, ezért a körömben lévő nemdohányosokat sem zavarja.

Márpedig, ha én most hazamegyek, lezuhanyzom, fogat mosok és meghívlak egy sütire, fogalmad sem lesz róla, hogy dohányzom egyébként. Ha fogmosás van, akkor kB annyit érzel, amit akkor, ha olyan helyen vagy, hogy füstös lesz a hajad/ruhád, de ugye akkor nem te dohányzol.

De ennyi erővel a cukrosokkal nincs bajod? Az acetonos lehelletükkel? Fujj. Meg az összes refluxos is dögöljön meg. Vagy aki iszik (azt meg én nem szeretem) , ha már kipárolgás...

Na mindegy, csak nem kell ezért úgy kezelni embereket, mintha leprások lennének. Amúgy se vagyok nő, szóval mit érdekel. :D

31/f

2018. jún. 8. 00:59
 17/31 anonim ***** válasza:
95%

"Ha valaki nem előtted gyújt rá (nem tudod róla) észre sem veszed."

Ahol dolgozom, van egy csaj, akinek télen a kabátja 10+ méterről bűzlött a füsttől. Akkor is lehetett tudni, ott van-e, ha nem is láttad.

2018. jún. 8. 01:54
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

Akkor válaszolok a kérdésre. :)

Igen, nálam is kizáró ok.

2018. jún. 8. 03:10
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

De aki passzív elszenvedője ennek, átveszi a ruhája mástól, mert az rágyújt, aztán egy másik antidohányos elküldi az anyjára mucsába, mert bagós, hiszen érzi rajta? Hogy működik ez?

31/f

2018. jún. 8. 04:40
 20/31 peca1000 ***** válasza:
68%

Én nem jönnék össze bagós csajjal, ez az egyik legfontosabb kritérium.

Még szexkapcsolatra sem.

Egyszer feküdtem le véletlenül egy bagós csajjal. Hiába volt fergeteges vele a szex, majdnem elhánytam magam. A szájában, a hajában is èreztem a bűzt.

A füsttől rosszul vagyok.

Még szerencse, hogy társkereső oldalakon ezt lehet szűrni, és a csajok jó része nem dohányzó.

2018. jún. 8. 05:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!