Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diákom anyja 'kikezdett'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kekszakall kérdése:

Diákom anyja 'kikezdett' velem. Jelenleg még partner vagyok a dologban, de szeretnék minél előbb kiszállni. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Szeretem a munkám, nem szeretném, ha bármi folt esne a becsületemen, és hogy ezáltal veszélybe kerüljön az állásom.

A hölgy kedvesen, de nyomul. Nem utasítottam el, vonzó nő, én pedig gyenge (eddig nem történt közöttünk semmi).

A nő picit fura. Aranyos, de kb. egy ketyegő bomba.

dec. 4. 23:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Az is egy marhára dilettáns hozzászólás, miszerint az Emberekkel (vagy magával az Emberiséggel?) tudnom kell bánni, hiszen tanár vagyok..

És ha nem tudok, akkor csá'!

😅😅😅😅 Röhejes! Tinik vagytok, hogy ennyire hülyeségeket írtok?

Gyerekkel foglalkozom, nem felnőttekkel. Másrészt tudok az Emberekkel bánni, pszichózis alatt álló személyekkel már kevésbé.

Szóval ideje picit okosodni!

dec. 5. 13:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kell neki mondani határozottan, hogy hagyjon békén és ha nem ért belőle megfenyegetni zaklatás miatt feljelentéssel. Abból biztosan fog érteni és nem fog nyomulni.
dec. 5. 13:03
 13/21 anonim ***** válasza:

Rövid verzió: tényleg köntörfalazás nélkül meg kéne mondani neki, hogy ez felejtős, még mielőtt átmegy a dolog Lipótmezőbe (zárva van, sajnos)

Hosszabb verzió: azt nem értem, hogy mire gondolsz pontosan, mivel tudna a becsületeden foltot ejteni, vagy hogy neked ebből milyen hátrányod lehet tanárként? Oké, elborul a nő agya, de azzal csak saját magát járatja le, tekintve, hogy a megállapodás ellenére ő mégsem tudja tartani magát hozzá. Bejárkálna a suliba cirkuszolni? Nemcsak magát hozná kellemetlen helyzetbe, hanem a gyereket is. Ha ez sem tartaná vissza és mégis megcsinálja a phaszságát, akkor viszont tényleg be kell vonni a hatóságot. Ennél a pontnál válik aztán lényegtelenné, hogy te tanár vagy, ő meg egy diák szülője, mert a zaklatás az zaklatás, a nem az nemet jelent, és hasonlók.

dec. 6. 00:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Húbazz, kérdező, azért te is bemutatkoztál...
dec. 6. 06:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Tanár vagyok, kedves kolléga, tudom miről beszélek.

Veled ellentétben van annyi eszem, hogy ne személyeskedjek, de annyit írhatok, hogy a kérdésed szépen példázza miért tartunk ott megbecsültségben, ahol tartunk. Konkrétan a béka segge alatt.

Hogy stílusos legyek, tartalom és a forma egyaránt cringe.

#7es

dec. 6. 07:13
 16/21 A kérdező kommentje:

Az értelmes hozzászólásokat köszönöm szépen!

Tudjátok, ez a személy napi szinten hívogat, általában körülbelül ötször.

Szóval a kérdésem súlypontját inkább ott kell keresni, hogy pontosan miként kezeljük az ilyesfajta, zaklató embereket, ha körültekintően, óvatosan szeretnénk eljárni.

dec. 6. 07:49
 17/21 A kérdező kommentje:

# 15

Jah, igen, hogyne. Igazad van.

Blabla...

dec. 6. 08:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Vitakultúrád az van.

Nyilván nem lehetsz tanárként egy arrogáns, leereszkedő pöts.

dec. 6. 08:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem vitatkozni jöttem ide. 😊

dec. 6. 08:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez egy nem elhanyagolható apróság lett volna. Ez konkrétan zaklatás, rendőrségen a helye az ügynek.
dec. 7. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!