Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diákom anyja 'kikezdett' velem. Jelenleg még partner vagyok a dologban, de szeretnék minél előbb kiszállni. Hogyan csináljam?
Szeretem a munkám, nem szeretném, ha bármi folt esne a becsületemen, és hogy ezáltal veszélybe kerüljön az állásom.
A hölgy kedvesen, de nyomul. Nem utasítottam el, vonzó nő, én pedig gyenge (eddig nem történt közöttünk semmi).
A nő picit fura. Aranyos, de kb. egy ketyegő bomba.
Az is egy marhára dilettáns hozzászólás, miszerint az Emberekkel (vagy magával az Emberiséggel?) tudnom kell bánni, hiszen tanár vagyok..
És ha nem tudok, akkor csá'!
😅😅😅😅 Röhejes! Tinik vagytok, hogy ennyire hülyeségeket írtok?
Gyerekkel foglalkozom, nem felnőttekkel. Másrészt tudok az Emberekkel bánni, pszichózis alatt álló személyekkel már kevésbé.
Szóval ideje picit okosodni!
Rövid verzió: tényleg köntörfalazás nélkül meg kéne mondani neki, hogy ez felejtős, még mielőtt átmegy a dolog Lipótmezőbe (zárva van, sajnos)
Hosszabb verzió: azt nem értem, hogy mire gondolsz pontosan, mivel tudna a becsületeden foltot ejteni, vagy hogy neked ebből milyen hátrányod lehet tanárként? Oké, elborul a nő agya, de azzal csak saját magát járatja le, tekintve, hogy a megállapodás ellenére ő mégsem tudja tartani magát hozzá. Bejárkálna a suliba cirkuszolni? Nemcsak magát hozná kellemetlen helyzetbe, hanem a gyereket is. Ha ez sem tartaná vissza és mégis megcsinálja a phaszságát, akkor viszont tényleg be kell vonni a hatóságot. Ennél a pontnál válik aztán lényegtelenné, hogy te tanár vagy, ő meg egy diák szülője, mert a zaklatás az zaklatás, a nem az nemet jelent, és hasonlók.
Tanár vagyok, kedves kolléga, tudom miről beszélek.
Veled ellentétben van annyi eszem, hogy ne személyeskedjek, de annyit írhatok, hogy a kérdésed szépen példázza miért tartunk ott megbecsültségben, ahol tartunk. Konkrétan a béka segge alatt.
Hogy stílusos legyek, tartalom és a forma egyaránt cringe.
#7es
Az értelmes hozzászólásokat köszönöm szépen!
Tudjátok, ez a személy napi szinten hívogat, általában körülbelül ötször.
Szóval a kérdésem súlypontját inkább ott kell keresni, hogy pontosan miként kezeljük az ilyesfajta, zaklató embereket, ha körültekintően, óvatosan szeretnénk eljárni.
# 15
Jah, igen, hogyne. Igazad van.
Blabla...
Vitakultúrád az van.
Nyilván nem lehetsz tanárként egy arrogáns, leereszkedő pöts.
Nem vitatkozni jöttem ide. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!