Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diákom anyja 'kikezdett'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kekszakall kérdése:

Diákom anyja 'kikezdett' velem. Jelenleg még partner vagyok a dologban, de szeretnék minél előbb kiszállni. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Szeretem a munkám, nem szeretném, ha bármi folt esne a becsületemen, és hogy ezáltal veszélybe kerüljön az állásom.

A hölgy kedvesen, de nyomul. Nem utasítottam el, vonzó nő, én pedig gyenge (eddig nem történt közöttünk semmi).

A nő picit fura. Aranyos, de kb. egy ketyegő bomba.

dec. 4. 23:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem bízol magadban, akkor a legjobb lenne az, hogy tisztázod vele a határokat.

Bár nem értem, hogy ez neked nem egyértelmű, hogy ez a jó lépés?

dec. 5. 00:00
 2/21 A kérdező kommentje:
#1 Tisztáztuk a határokat. 🙂 Benne nem bízom. 🙂
dec. 5. 00:02
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

Oké, csak akkor fogalmazd újra, mert először még azt írtad, hogy

„Nem utasítottam el”

-tehát akkor nem sikerült tisztázni a határokat?

„én pedig gyenge”

-ez nem azt jelenti, hogy nem bízol magadban, hogy ellen tudj állni az esetleges kísértésnek?

dec. 5. 00:21
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Márbocsánat, nem kiforgatni akarom a szavaidat, hanem megérteni, egyértelműsíteni a helyzetet.
dec. 5. 00:22
 5/21 A kérdező kommentje:
A 'semmi' lett volna a legjobb, viszont a gyengeségemből fakadóan engedtem, tehát leültünk és megbeszéltük, hogy hogyan tovább. Megállapodtunk. Azóta viszont kiderült számomra, hogy nem fogja állni a szavát, szerelmes lesz, drámázni fog, stb stb.
dec. 5. 00:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak tartani kell a 3 lépést tole egy ido mulva megbékél.
dec. 5. 05:10
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Tudsz bánni az emberekkel.

Ez a szakmád.

Vagy nem tudsz?

dec. 5. 06:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Így jó tanács nincs akkor tőlem, amivel ezt jobban gyorsabban rendezni lehetne. Távolságtartás mindenképp. Különösen kerüld a szemkontaktot. Alapvetően bármilyen kontaktot. Nem baj, ha megbántod kicsit... annál könnyebb továbblépnie neki is.
dec. 5. 07:15
 9/21 anonim ***** válasza:
83%

Már nem azért, de pedagógusként ez alapvető etikai kérdés.

Szóval nem értem, hogy mi a gond? Ha átlép egy túl bizalmaskodó, intimebb határt, akkor le kell állítani, illetve természetesen csak arra kell vele szorítkozni, ami a tanítvány szempontjából feltétlenül szükséges.

Olyan gyenge ember, aki még ennyire sem képes, az nem való pedagógusnak.

dec. 5. 12:23
 10/21 A kérdező kommentje:

#9 egyetlen etikai kódex, a pedagógus-képzés egyetlen tankönyve sem említi, hogy a diák szüleivel ne lehetne romantikus kapcsolatot kialakítani.

Látszik, hogy nem tudtok szöveget értelmezni; én az állásomat féltem, és nem a szakmai rátermettségemet!

És mi az, hogy ti itt megmondjátok, hogy mitől jó egy pedagógus?! Buta, nagyképű senkik vagytok!!

dec. 5. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!