Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diákom anyja 'kikezdett' velem. Jelenleg még partner vagyok a dologban, de szeretnék minél előbb kiszállni. Hogyan csináljam?
Szeretem a munkám, nem szeretném, ha bármi folt esne a becsületemen, és hogy ezáltal veszélybe kerüljön az állásom.
A hölgy kedvesen, de nyomul. Nem utasítottam el, vonzó nő, én pedig gyenge (eddig nem történt közöttünk semmi).
A nő picit fura. Aranyos, de kb. egy ketyegő bomba.
Ha nem bízol magadban, akkor a legjobb lenne az, hogy tisztázod vele a határokat.
Bár nem értem, hogy ez neked nem egyértelmű, hogy ez a jó lépés?
Oké, csak akkor fogalmazd újra, mert először még azt írtad, hogy
„Nem utasítottam el”
-tehát akkor nem sikerült tisztázni a határokat?
„én pedig gyenge”
-ez nem azt jelenti, hogy nem bízol magadban, hogy ellen tudj állni az esetleges kísértésnek?
Tudsz bánni az emberekkel.
Ez a szakmád.
Vagy nem tudsz?
Már nem azért, de pedagógusként ez alapvető etikai kérdés.
Szóval nem értem, hogy mi a gond? Ha átlép egy túl bizalmaskodó, intimebb határt, akkor le kell állítani, illetve természetesen csak arra kell vele szorítkozni, ami a tanítvány szempontjából feltétlenül szükséges.
Olyan gyenge ember, aki még ennyire sem képes, az nem való pedagógusnak.
#9 egyetlen etikai kódex, a pedagógus-képzés egyetlen tankönyve sem említi, hogy a diák szüleivel ne lehetne romantikus kapcsolatot kialakítani.
Látszik, hogy nem tudtok szöveget értelmezni; én az állásomat féltem, és nem a szakmai rátermettségemet!
És mi az, hogy ti itt megmondjátok, hogy mitől jó egy pedagógus?! Buta, nagyképű senkik vagytok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!