Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz hogy nektek egy férfiban a kisugárzás sokkal fontosabb mint a külső?
Az én esetemben igaz, viszont alapból csak akkor jöhet szóba, ha külsőre tiszta, ápolt, igényes.
Azt nehéz megmondani, hogy a külső hányadik szempont, mert nem így megyek lista szerint, ahol sorban vannak a szempontok, inkább az összbenyomást nézem és valami megfog vagy nem fog meg.
Szexkapcsolatom nem volt, de ott eszméletlen jól kéne kinéznie, hisz arról szól az egész.
Amúgy nekem ugyanannyira fontos mindkettő. A férfiaknak pedig a külső többet számít. Inkább vannak egy szar kapcsolatban egy szuper csajjal, mint fordítva.
Az utolsó nagyon jól leírta. Nekem személyszerint ez szexkapcsolat esetén is így van, azért mert engem elsősorban nem a látvány izgat fel, hanem a férfi viselkedése. Ha úgy tud flörtölni, csipkelődve viccelődni, jó a humora, úgy tud rámnézni (és a tekintete nem a külsején múlik, hanem valami belülről jövő dolog) stb.
Ahogy az előző írta, ne legyen abszolút taszító, de elsősorban ne legyen ápolatlan vagy büdös, mert nagyon érzékeny vagyok a szagokra. Tiszta, ápolt fogak, ne legyen büdös lehellet, zsíros haj, ilyenek.
Mondják, hogy a férfiakat inkább a látvány izgatja fel, a nőket kevésbé, hát ez rám így abszolút igaz, de szerintem nem minden nőre igaz, inkább egyénenként változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!