Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire fontos a kisugárzás? Fontosabb, mint a külső?
Nálam pl a kisugárzás dönt. Ha ehhez csak nagyjából passzol a külső, akkor bejövős. :) Csomó olyan lány tetszett már meg, hogy mások nem értették, miért tetszik annyira. :D Szóval szeretem a mosolygós, kommunikatív lányokat, akikkel lehet viccelődni, jókat beszélgetni, vagy egyezik az érdeklődési körünk (ill ha nem egyezik, mégis el tudunk beszélgetni róla). Ehhez képest a külső másodlagos, persze nem elhanyagolható.
Vannak, akiken látszik az igénytelenség. És itt nem csak az ápolatlanságra gondolok... mert szerintem az sem "ad magára", aki pl. igénytelenül kövér. Látszik rajta, hogy nem mozog mert nincs kedve, viszont nincs akaratereje leküzdeni a kajálási+nassolási vágyat, és a sport megerőltetéseit. Egy ilyen csajból azt se nézem ki, hogy más, lényegibb dologban "megerőltesse" magát (önismeret, tényleges cselekedetek, stb). Mert az élet nem habostorta, Pelikán elvtárs! :D
Egy csinos, szép arcú lány beindít dolgokat. Aztán mikor a közelébe kerülök és vagy nem képes normálisan kommunikálni, vagy meg akar dolgoztatni, akkor hagyom a fenébe. (Ha csak zárkózott, akkor megoldom a problémát.) Undorodva elmegyek a buliból.
Viszont a közvetlen, mosolygós lányok... Ők megengedheti maguknak, hogy ne legyen tökéletes alakjuk, mert így is sokkal vonzóbbak.
Oké, nem tartom magamat kifejezetten rondának, de az a műkörmös, szétvasalt hajú, három kiló vakolatos, tipikus "mai srácoknak bejövős" csaj sem vagyok, és éppen ezért az sem jellemző, hogy százas nagyságrendű tömegből pont rajtam akad meg egy igen jó lelkű, jó testű srác tekintete.
Mit jelent a kisugárzás... Ránézel valakire, és persze a külsejét látod, de nem azt figyeled ahogy kinéz (hmm mekkora mellei van, jó a s*gge stb), hanem amit úgymond "közvetít"... lehet az vidámság, lehangoltság, lekezelőség, bármi. A válaszolók többsége értette mit értek kisugárzás alatt, kétlem hogy "külföldiül" beszélnék. Szerintem az, hogy bejössz-e valakinek az ennél kicsit összetettebb, de a kisugárzás is lehet egy olyan dolog, ami eltántorít, avagy éppen mágnesként vonz, igen. A hasznos válaszokat köszönöm, jó volt olvasni őket! :)
"Oké, nem tartom magamat kifejezetten rondának, de az a műkörmös, szétvasalt hajú, három kiló vakolatos, tipikus "mai srácoknak bejövős" csaj sem vagyok"
Na igen , az ilyen csajokat max megnézi a legtöbb fiú , de a normális csajhoz megyünk oda elöbb .
Legalábbis én és jópár haverom így vagyunk vele :)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!