Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki! Ideálok KÜLSŐ alapján?
165cm 53kiló hosszú fekete haj, kávébarna szem, aranyos nőies arc, semmi tetoválás, semmii piercing és semmi műköröm, közepes természetes mellek, amelyik lány így néz ki az iránt nagy vonzalmat érzek.
21f
Barna haj, barna szem, közepes magasság, átlagos testalkat, ápolt arc és haj.
16/L
21:15
Lol ez megér annyit, hogy küldj magadról egy képet:)
Tehát én inkább a latinos csajokat szeretem, dehogy szeretem, imádom!:)
Fekete, kicsit hosszabb (mondjuk 10-15 centis), enyhén anime-feelingű (tehát amolyan kócos hatású) haj, zöld szem, hófehér bőr, vékonyabb testalkat. Izomkolosszus semmiféleképpen ne legyen, egy kicsi izom még oké, de a hiánya sem zavar. Őszintén szólva a nagyon markáns arcvonások sem jönnek be, úgyhogy nyugodtan lehet "kisfiúsabb". Persze ezek abszolút nem mérvadó tulajdonságok, viszont ami kritérium: ne legyen rózsaszíncsőgatyás díszb*zi és nem baj, ha nem tökéletes, de valami fogjon meg benne, térjen el az átlagtól valamilyen mértékben.
Na, ennyit a külsőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!