Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a külső? Mindenki azt mondja h nem. Mégis arra mennek!
Sztem számít a külső..annak is aki tagadja.
Teljesen igazad van h alapból nem is ismerkedünk meg olyannal aki taszít..meg sztem hosszútávon sem menne a dolog, főleg a szex olyannal aki nem tud felizgatni a látványával. A szerelem a legfontosabb, de nem cs abból áll egy kapcsolat h valaki milyen kedves, hogy szeretem. Sztem fontos a kémiai is.:P
De ez az én véleményem:D
Nekem nagyon számít...
De azért van kivétel..most van egy srác aki aranyosan néz ki de nem jön be annyira(de azért nem csúnya) és annyira szeretem, mert megfogott a belseje. És annyira rossz mert mikor nem ismertem a belsejét ő járni akart velem és én elutasítottam de azóta sokat beszéltünk és annyira kedvelem..:( de ő már nem tudom..nem nagyon akar semmit..vagy csak nem mer lépni megint..:((
16L
Így van nagyon sokan tagadják, hogy áááá nekem neeem nekem a belső meg lökik itt az emberek a kedves nyálas dumát. De fontos a külső és számít a nőknek és a férfiaknak is.
Korosztálytól és tapasztalattól függetlenül.
nem tudom :S
mostani barátom először nem is tetszett, csak 1 pasi volt a sok közül (2 m magas, ~110 kg, sportoló de kicsit pocakos ) elsőre nem fogodd meg a külseje. aztán a közös tesik és edzések alatt elbeszélgettünk és belészerettem.
Jah, nem kell az álszent duma, igenis számít!!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!