Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki! Ideálok KÜLSŐ alapján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki! Ideálok KÜLSŐ alapján?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 21:09
1 2 3 4
 11/33 mus musculus ***** válasza:
Ja, és még valami; előny, ha csak 5-10 centivel magasabb nálam vagy ha akkora, mint én. Nem akarok annyira felnézni rá...:D
2011. okt. 8. 21:23
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

szürke v. barna szem, erősebb, de izmos testalkat, markáns vonások, 170-185 centi közti magasság

21/L

2011. okt. 8. 21:24
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
21:23 vagyok:ja és mondjuk a szem szín az kék,vagy barna.
2011. okt. 8. 21:28
 14/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. okt. 8. 21:32
 15/33 anonim ***** válasza:
21:19 pont engem írtál le, midnen stimmel kivéve, hogy a hajam nem 10-15 centi hanem 5 körül.
2011. okt. 8. 21:43
 16/33 mus musculus ***** válasza:
Tökmindegy, az is jó, csak a pár milis és a kopasz taszít.:D
2011. okt. 8. 21:45
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Vékony, átlagos méretek (mell,fenék :D), átlagos arc, lehetőleg nálam alacsonyabb :D De nagyon vonzanak a különlegesebb arcvonások (pl. picit nagyobb orr, vagy akármi, az ilyen apróbb tökéletlenségek ^^)

Igazából már túlnőttem a külső igényeken, olyat találni aki belülről gyönyörű meg irtó nehéz. :( forever alone :(

23F

2011. okt. 8. 21:51
 18/33 anonim ***** válasza:
48%
Legyen fehér bőrű, ennyi az elvárásom (és igen, rasszista vagyok).
2011. okt. 8. 21:56
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Sportos, enyhén izmos testalkat amire rájön egy kis felesleg (hogy azért kicsit puha is legyen rajta:-D), és 180 cm körül. Innentől két felé megy a dolog:

1. Világos haj, zöld szem, fehér bőr, aranyos, kisfiús arc.

2. Kreolos bőr, fekete haj, mélybarna szem, férfiasan szexi kisugárzás.

Mindkettő bejön. Csak ne legyen semmi arcszőrzet (haj, szemöldök, szempilla kivételével persze:-D), és testen is csak mérsékelt mennyiségű.

2011. okt. 8. 22:01
 20/33 anonim ***** válasza:
44%

kb. 160-170, de leginkább 164cm magas legyen. körülbelül 55 kg, közepes formás cici, széles csípő, nagyobbacska kerek popsi, idomos lábakkal. hosszú legalább cici alá érő világosbarna nyáron szőkésebb haj ami egy kicsit hullámos valamint selymes és dús. ezen felül szép kék szemek, pontosan nem tudom melyik árnyalat a kedvencem de tudom hogy van, ja és nagy is legyen. kicsit magas homlok hogy ha lófarokba hordja a haját jól álljon, mert nekem az tetszik. pici orr, babás, amolyan manóarc. ránézésre visszafogottan-nőies de törékeny kedves lány aki sokat mosolyog és szép hangja van. az sem baj ha szép a kézfeje és a lábfeje. a bőre selymes nem túl fehér ugyanakkor nem is barna. és persze legyen balkezes, tetkóval.

ennyi elég vagy részletezzem még?

2011. okt. 8. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!