Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki! Ideálok KÜLSŐ alapján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki! Ideálok KÜLSŐ alapján?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 21:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
65%

Magas (nagyon magas), izmos, de nem testépítő - hogy el lehessen veszni az ölelésében. Szőkétől barnáig minden árnyalat hajban, szemszín minden, ami nem fekete vagy barna :D. Bőrszín nem számít, bár szexinek tartom a nagyon világos bőrt giga szem alatti lila karikákkal (ha már itt tartok, ez minden bőrszínnél bejön, ne kérdezzétek, miért ;)). Valaki már írta: huncut mosoly; játékosság, humor, őszinteség, férfiasság, bátorság, intelligencia, plusz néhány az enyémekkel ellentétes tulajdonság. Az ideálom nem olyan ellenállhatatlanul helyes vagy jóképű, hanem személyével és összességben magával ragadó természetű valaki. Ha létezne, a legkevésbé sem lenne nyálas, inkább olyan férfi, aki küzd azzal, hogy kimondja, mit érez. Rockot hallgatna. Az arca kellemesen férfias, nem különösebben markáns, de nem is babaarc. Szakáll még elmegy, de a bajuszt hanyagoljuk. (elvégre ez a xxi.század :))

21/L

2011. okt. 11. 21:48
 32/33 mus musculus ***** válasza:
100%
Utolsó: de ha bajsza sincs, szerintem szakálla se nagyon legyen, mert elég idiótán tud kinézni ez a kombó.:D
2011. okt. 12. 18:00
 33/33 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és férfi ideálom:165-175 cm,fekete/sötét barna haj,barna/zöld szem,rendezett fogak-nem girbe-gurbe,nem áll összevissza,stb-,kreolosabb bőr,helyes arc,normál testalkat.Most ilyen kinézetű van nekem kilátásban.
2016. júl. 7. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!