Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek csak a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Tudom sokan mondják hogy nem a külső a lényeg meg ilyesmik de egyre többet hallom a nőktől hogy ha egy pasi jól néz ki akkor mindegy mi a dumája úgy is kellene fog nekik viszont ha egy pasi csúnya akkor teljesen mindegy mivel próbálkozik vagy milyen személyiség akkor sem lesz vonzó

Ez tényleg így van? Akkor tulajdonképpen csak a kinézet számít?

nov. 29. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:

Mindenki mint te is a saját környezetéből indul ki…

“ Én csak olyan nőkkel találkoztam, ha független volt épp, hogy sokkal jobb külsejű férfit szeretett volna magának, mint ő maga...ha ez nem jött össze, akkor jött az "inkább egyedül, mint rossz kapcsolatban" bullsh*t mantrájuk... :D 37F incel...”

Ennyi erővel a tied is drága….

dec. 2. 12:14
 62/81 anonim ***** válasza:

12.04 Nem hiúsult meg semmi. Azért mert a te kis szűk buborékodban állításod szerint így történt, az nem lesz ultimate érv, ami kiüti az enyémet. Mert ha ezt az ovis stílust felvenném, akkor mondhatnám hogy a te mondjuk 5 esetedre jut 50 az enyémből, mert én meg azt láttam. De ez nagyon dedós érv lenne, nem? Akkor nem tudom mire fel várod el te magad is.

Másrészt azért sem hiúsult meg, mert pontosan erről írtam, hogy csomó nő a kitolt egója és a média, egyéb hamis torzító tényezők hatására a többi nőt sokkal inkább többnek látja mint ami (pedig ez sokszor csak a külsőség, ők is azt látják...), a férfiakat meg jóval rosszabbnak, mint amilyenek.

De ha te ennyire szinted alatti férfiakkal álltál össze, akkor tessék, igazold és bizonyítsd! Mi volt az oka amiért mégis velük voltál? Miért nem tőlük jobbakkal? Kíváncsian várom a választ.

dec. 2. 12:18
 63/81 anonim ***** válasza:
12:14 Az enyém mint micsoda? Mivel férfitöbblet van, így értelemszerűen a nők tudnak magasabb kategóriájú férfiakkal összejönni, remélem, ez azért nem vitás! ;)
dec. 2. 12:18
 64/81 anonim ***** válasza:
Istenem, mennyi hülye van itt
dec. 2. 12:25
 65/81 anonim ***** válasza:

12:25 "Istenem, mennyi hülye van itt"

Hmmm...aki mondja másra, gondolja magára.... iskolapéldája... 37F ;)

dec. 2. 12:28
 66/81 anonim ***** válasza:
#53 Tudod hogy, nem igaz aki nem néz ki jól nehezen vagy sehogy nem tud kapcsolatot létesíteni ha nem számítana 90%-ban a külső akkor nem lenne incel jelenség sem hiszen ők is élhetnének boldog párkapcsolatban de hát ugye a jó külső és a helyes arc hiánya ez az oka az egésznek.
dec. 2. 12:30
 67/81 anonim ***** válasza:
12:30 Jogos, inkább úgy fogalmaznék, ha igaz lenne, és lenne esélye egy átlagos férfinak is egy szép nőnél, akkor arról beszélgetnénk, hogy azért szakított pl. a nő a férfivel, mert nem volt elég figyelmes, szorgalmas. De nem erről beszélünk, mert ilyen jelenség csak nagyon ritkán fordul elő... 37F
dec. 2. 12:35
 68/81 anonim ***** válasza:

12:30-as…..az incelek legnagyobb baja, hogy jó nőt nem kaphatnak….nem az, hogy nőt nem kaphatnak. Mert nekik nem kell az áltag vagy a husis nő.

A jó külső és a helyes arc a kulcs szerinted? Akkor akinek van barátnője vagy felesége az mind helyes faszi csak? Vagy ha nem akkor gazdag? Ez a két lehetőség van csak?

dec. 2. 12:36
 69/81 anonim ***** válasza:
12:36 Nem 12:30 vagyok. Rengeteget próbálkoztam átlag és húsos nőknél is, de rendszeresen csúnya visszautasítást kaptam. Igen, akinek van barátnője/felesége , az mind helyes srác. Vagy pedig ha nem, akkor megy a zsarolás a nők részéről a férfi felé, hogy bármikor kiléphet, ne keménykedjen... 37F
dec. 2. 12:39
 70/81 anonim ***** válasza:

Hát hogyne🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kérlek ne nevetesd ki magad! Persze mind helyes srác! Meg megint a gonosz nők egytől egyig zsarolnak🤣🤣🤣 ez kész vicc komolyan!

A monológod első felét sajnálom! Velem is sokszor elbántak…..megvertek is( nem kapcsolatban) nevetség tárgyává tettek. De azért hülyeségeket nem állítok!

dec. 2. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!