Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek is számít valamit a külső, vagy csak a pénz érdeklik?
#2, meg a 180cm felettiek, ne felejtsd màr ki....
És a következő hozzàszólàsban jöhet a pénuszméret is.
Szerintem a nőknek a külső sokkal többet számít, mint a pénz. En bloc nem számít annyit a pénz a nőknek, mint azt sokan hiszik.
Szerintem azzal semmi probléma nincs, ha egy nő a saját szintjén vagy felette keresgél, alatta viszont nem. Ebből persze sokan azt a konklúziót vonják le, hogy "a nőknek csak a pénz számít", de ez ennél komplexebb szerintem.
Férfiként én bőven 1 millió felett keresek és nem állnék le egy szoláriumban dolgozó csajjal aki nettó 150-ért robotol 8 órában. Nem azért mert nekem csak a pénz számít, szimplán egy kapcsolatban sem egészséges dolog, ha valamiben szakadék van. Legyen az egzisztenciális, kor, magasság, súly, akármi. Nem azt mondom, hogy nem működhet, de nem egészséges.
Egyrészt eltartani sem akarok senkit, másrészt ilyen nagy szakadéknál az én fejemben is felvillanna a piros lámpa, hogy lehet tényleg csak a pénzemért akar velem lenni. Ilyenre pedig nekem nincs szükségem.
De ha átlag Jóska vagy átlag melóval és fizetéssel és nem kellesz a nőknek, az biztosan nem azért van, mert nem vagy milliomos... Ez csak egy ok, amire ráfogod a saját sikertelenségedet. Ha milliomos lennél, lehet több nő környékezne meg (bár ez sem feltétlen van így), de ők meg akkor csak a pénzedet akarják, nem téged. Te olyan mellett akarsz este lefeküdni aki a szomszéddal ábrándozik a kefélésről?
Mindenkinek fontos a pénz, de nem úgy ahogy azt sokan elképzelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!