Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek csak a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Tudom sokan mondják hogy nem a külső a lényeg meg ilyesmik de egyre többet hallom a nőktől hogy ha egy pasi jól néz ki akkor mindegy mi a dumája úgy is kellene fog nekik viszont ha egy pasi csúnya akkor teljesen mindegy mivel próbálkozik vagy milyen személyiség akkor sem lesz vonzó

Ez tényleg így van? Akkor tulajdonképpen csak a kinézet számít?

nov. 29. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
83%
Én már kezdem azt érezni, tök fölösleges bármit is írni, bármelyik kérdés alá. Rossz tapasztalatból általánosító, egymást szidó, támadó, gyűlölködő kérdések és válaszok születnek sokszor. Minden nő ilyen, minden pasi olyan! A hozzászólásokból elméletileg az látszik, itt meg a társkeresőkön is mindenki normális, kedves, rendes, odaadó, stb. És nem talál párt? A valóságban gyakorlatilag, leírások alapján akkor mért is másként figyelhető meg mindez?
nov. 30. 15:48
 52/81 anonim ***** válasza:

51: Azért mert könnyebb bűnbakot keresni, holott az az igazság, hogy nagyon sok ember rosszindulatú, hazudozó, lehúzza a másikat, kibeszéli a másikat stb, holott semmi oka nem lenne rá.

Kb ez a két embertípus található meg a GYK-n a leggyakrabban: egyértelműen vele van a probléma, mégis osztja az észt, féltékenykedő, kétszínű típus, mindig jobb színben igyekszik magát feltüntetni mint ami. A másik típus a klasszikus nincs vele nagyobb baj, de 0 önbizalma van, hihetetlenül naív, tapasztalatlan vagy csak tájékozatlan, sértődékenységre hajlamos, az emberek könnyen belé rúgnak.

nov. 30. 16:35
 53/81 anonim ***** válasza:
0%

50-es….tehát azért van a féfiak 90%nak klasszisokkal jobb nője, mint maga, mert a nők nem tudnak lefaragni az igényekből értem!! Hát persze….

Nos ha egy férfi lejjebb is ad az azért van, mert lyuk kell már neki.

dec. 2. 10:26
 54/81 anonim ***** válasza:
36%
10:26 Én csak olyan nőkkel találkoztam, ha független volt épp, hogy sokkal jobb külsejű férfit szeretett volna magának, mint ő maga...ha ez nem jött össze, akkor jött az "inkább egyedül, mint rossz kapcsolatban" bullsh*t mantrájuk... :D 37F incel...
dec. 2. 11:14
 55/81 anonim ***** válasza:
44%

Én meg férfiaknál láttam ezt a helyzetet, hogy sokkal jobb nőket akartak….ha meg nem jött össze, akkor a buta szemét nők a magas igényekkel. Utána meg keresett valakit “ hogy átbassza” ugye, mert a szex az kell.

Részben ezért mindig jobb az inkább egyedül bullsh*t mantra😘 mert legalább mást nem baszunk át.

dec. 2. 11:42
 56/81 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy, jól érzem magam egyedül én is, így legalább megmarad/sőt gyarapodik a vagyonom... :D 37F incel
dec. 2. 11:46
 57/81 anonim ***** válasza:
36%

Majd pont biztos azok a modern kori nők állnak le "tőlük ezerszer rosszabb férfiakkal", akik manapság egyre inkább számítóak, érdekből vannak az emberrel, és a többségük a kapcsolatban is főleg csak azt lesi, hogy abból Ő mit profitálhat. Meg amelyik nők megtehetik manapság hogy ennyivel fölé válasszanak akár tartós kapcsolatra, házasságra is, mert a média és a tinder, ezer lájkos közösségi oldal és a simpek hada ennyire túlfújta az egójukat, és vágta teljesen haza a nemek közötti tényleges egyenlőséget is.

Szóval azért én hozzátenném, hogy ahol egy fullosabb, kikent, trendi nő van mondjuk átlagos férfival (csak manapság már úgy átmosták sok nő agyát, hogy a színészekre és instás f*ckboyokra tekintenek átlagosként), vagy neadjisten átlag alattival, ott nagyon könnyű elfeledkezni arról is, hogy a férfiaknál pont nem a kinézet a lényeg, hanem ezernyi más előny van még, amiért az adott nő vele van. Pl iszonyatosan jól meg tudja dugni. Vagy mondjuk gazdag, mindent megad neki. Esetleg befolyásos, bárkinél bármit elér, amire csak szükség van. Humoros, szórakoztató, minden nap kaland vele, és ebbe viszi bele a nőt is. És csomó más tényezőt tudnék még sorolni, amiért egy nő egy adott férfival van, akár ezek kombinációja is. Csak ezt könnyű nem meglátni, ignorálni, ha csak a külsőből indulunk ki. Bár ezek után meg főleg vicces azt mondani, hogy a férfiak a felszínesek akik csak a külsőt látják, hogy már többször is láttam ilyesmi női érvelést, ahol csak a férfi és a nő külsejét lesték, hasonlítgatták :D Mintha más nem is létezne azon kívül érték...

Abban meg 1000%ig biztos vagyok, hogy szinte egy nő se áll már össze tőle bármivel lentebb lévő emberrel, főleg a mai világban.

dec. 2. 11:54
 58/81 anonim ***** válasza:

11:54 "Abban meg 1000%ig biztos vagyok, hogy szinte egy nő se áll már össze tőle bármivel lentebb lévő emberrel, főleg a mai világban."

Egyetértek, erre írtam, hogy ilyenkor jön az "inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban" bullshit mantrájuk ... :D

dec. 2. 12:00
 59/81 anonim ***** válasza:

Hmm nekem 3 faszim is volt aki úgymond a szintemnél lejjebb állt💁🏽‍♀️

Egyiknek se volt pénze, kocsija se, befolyása sem de még is együtt voltam velük. Sőt sok férfi van a baráti társaságban akik szintén így vannak még is jobb nőjük van. Nővérem területi vezető, a férje sima sori dolgozó. Így az utolsó kis ostoba állításod meghiúsult.

dec. 2. 12:04
 60/81 anonim ***** válasza:
52%
12:04 Az ismerek valakit a baráti társaságból meg nekem is volt nem jó pasim...elég gyenge lábakon álló érvek. Ennél még ide a Gyakorira is több kell, bocsi... :D 37F
dec. 2. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!