Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek csak a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Tudom sokan mondják hogy nem a külső a lényeg meg ilyesmik de egyre többet hallom a nőktől hogy ha egy pasi jól néz ki akkor mindegy mi a dumája úgy is kellene fog nekik viszont ha egy pasi csúnya akkor teljesen mindegy mivel próbálkozik vagy milyen személyiség akkor sem lesz vonzó

Ez tényleg így van? Akkor tulajdonképpen csak a kinézet számít?

tegnapelőtt 11:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
88%

Hmm érdekes…..akárhányszor hallom ezt, egy férfi szájából hogy a nőknek csak a külső számít végül mindig kiderült, hogy az adott férfinak vannak a legnagyobb igényei külsőségek szempontjából…..

Ha egy nőnek elvárásai vannak akkor rohadjon meg konkrétan, szegény férfiaknak nem ad esélyt. Mert hát el kell fogadni ha kövér igénytelen vagy nem helyes a férfi, adni kell esélyt…és ha nem teszi meg akkor egy igazi felszínes p*csa.

De ha a férfi akar szép, csinos nőt az igényesség! Ki akarna husos, csúnya nőt…..mit gondoltok?!

És ez tényleg így van. Ha tetszik ha nem, nem muszáj senkinek sem magára venni. De ha kicsit is szemfülesek vagytok lehet látni, hogy ez tenyleg így van. Akár tiktokon a kommentek között. Fikázzák az átlagos lányokat, jaj de ronda vagy/ kövér vagy/ kinek kellenél és sokszor olyan faszik mondják akik a 10/2-es szintet is alig súrolják. Itt gyakorin is millio kérdés van, hogy ronda kövér fasziként hogy lehetne szép barátnőm. Mikor meg mondják, hogy a szintedhez keress csajt, áááá az nem jó, neki dögös nő kell. Fordítva meg el lennenek küldve a nők melegebb éghajlatra.

Nagyon sokáig a férfiaknak adtam igazat, hogy milyen gonoszak a nők, de az évek alatt totálisan megfordult ez bennem.

( nem állítom, hogy a nők között nincs debil)

tegnapelőtt 22:45
 32/52 anonim ***** válasza:
70%

Ez a pénzesdi a másik halálom…..nagy %-ban tényleg azok mondják akiknek semmi nincsen. Vagy akik a nagyon magas kategóriájú lányokra mennek. Na igen náluk kell teljesíteni. De sok faszi ismerősöm is mondta, hogy érdekes módon ő egyel sem találkozott aki a pénzre ment volna….

Az a baj, hogy sokszor a sikertelenséget mert nem jött össze a fullos csaj azt annak akarjátok köszönni, konkrétan bemagyarázzátok hogy biztos mert nincs annyi pénzem….biztos ezért nem jött össze. Persze tényleg vannak pénzéhesek, de kötve hiszem na és ezt tudom is, hogy nincs annyi nő mint amennyit beállítotok.

tegnapelőtt 22:49
 33/52 anonim ***** válasza:

Én nőként mondom hogy a “fullos” csajok minimum 90 százaléka a pénzre megy

Vagy biztos szerelmes lesz 20 évesen a 45 éves alacsony papiba

tegnap 09:17
 34/52 anonim ***** válasza:
15%
Butaság, nagyon fontos a pénz is, illetve hogy az illető domináns, lekezelő legyen a nőkkel.
tegnap 10:18
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
31-nek pacsi, a férfiak sokszor kritikusabbak a nő külsejét tekintve. Hasonlat, ha ő kopaszodik fogadd el, mert természetes folyamat! De ha egy nőnek mondjuk kicsit is szőrös a lába, az fúj, legyen mindennap tükörsima, mert hát a drága pasinak taszító a látvány. Pedig a lábszőr növekedés is természetes folyamat. Nem azt mondom, ne borotválja egy nő a lábát, de azt mért nem lehet megérteni, hogy van akinek gyorsabban nő és nincs mindig ideje, minden szex előtt leborotválni.
tegnap 11:21
 36/52 anonim ***** válasza:
#35 Pont hogy a nők nem fogadják el pl a férfiak kövérséget nőknek még mozgalomuk van hogy őket el kell fogadni kövéren is.
tegnap 11:36
 37/52 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mit írunk, mindenkinek más tetszik. Van, akit a kövérség nem zavar, mást meg az irritál, ha sovány valaki.
tegnap 11:42
 38/52 anonim ***** válasza:
41%
36-os kicsit el vagy tévedve. Elég sok kövér faszinak van nője ( aki mondjuk nem kövér) DE jóval kevesebb kövér nőnek van pasija……sok helyen lehetett olvasni is és hangoztatták is a férfiak ha kövér lesz a nőjük simán dobnàk. Fordítva ez nem szokott így lenni…..ha egy nőn már van 5 kg felesleg és mondjuk nem xxs/xs mérete van az már husos kategória. Tiktokon is hány lánynak beszóltak már, hogy mennyire hájas csak azért mert nem 40-50 kg között van. Fura fasziknál mindegy….ha egy pasi nyivákol, hogy ő kövér es a fullos csajoknak nem kell akkor szegény férfi. Ha egy nő kövér akkor fujj fogyj le aztán akkor talán kellesz majd valakinek sertés.
tegnap 12:26
 39/52 anonim ***** válasza:

38#

Pont te vagy tévedésben kövér nők sem állnak szóba kövér férfival pont a napokban egy kérdés hogy neki az izmos kolléga tetszik. A kövér nő bármikor talál magának férfit erről ennyit. Kövérség miatt mindenki kap beszólásokat

tegnap 12:44
 40/52 anonim ***** válasza:

Meg azt se feledjük már, mekkora érzékenyítés folyik a kövér NŐK felé! Csomó reklám, műsor már direkt olyan nagyon régóta, hogy kövér nőt keresnek bele, úgymond az elfogadás jegyében. Hogy az mennyire tök oké, sőt egyenesen szexi. Ha ilyennel mossák az emberek agyát, annak lesz is némi hatása. De mint mondtam, nem a kövérség felé van érzékenyítés, hanem a kövér nők felé. Férfi oldalról ugyanezt sehol se láttam, sőt a csapból is az folyik hogy az átlag férfit izmos, sármos, jóképű figurának állítják be. Általában sokkal rosszabb nőkkel összerakva manapság párban, ha már média és agymosás... És ennek is lesz hatása a valóságérzékelésre, főleg az átlag agymosott hülyénél.

A kövér férfi felé a mai napig a sztereotípiák vannak, lásd kövér férfi magában dagadt disznó, bezzeg ha pénze van akkor kedves maci. Nem igazán láttam még olyat, hogy jelentős előnyök nélkül elfogadnak manapság kövér férfit a nők maguknak. Most a közösen elhízó kapcsolatot meg hagyjuk, mert olyan is van csak nem arról beszélünk. Ja és nem hazabeszélek, mert én pont vékonyabb vagyok. Csak egyszerűen képen vág hogy a látványos kettős mérce ellenére is egyesek képesek ezt kihozni, hogy manapság a kövér nők vannak elnyomva, és a kövér férfiak felmagasztalva :D Hát mi folyik itt már komolyan :D

tegnap 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!