Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek csak a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Tudom sokan mondják hogy nem a külső a lényeg meg ilyesmik de egyre többet hallom a nőktől hogy ha egy pasi jól néz ki akkor mindegy mi a dumája úgy is kellene fog nekik viszont ha egy pasi csúnya akkor teljesen mindegy mivel próbálkozik vagy milyen személyiség akkor sem lesz vonzó

Ez tényleg így van? Akkor tulajdonképpen csak a kinézet számít?

nov. 29. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
#40 Teljesen egyetértek. Engem ez zavar a kettős mérce. Ha egy férfi elfogad egy kövér nőt fordítva ez miért nem működik? Egy kövér nő lehet modell egy kövér férfi miért nem?
nov. 30. 13:18
 42/81 anonim ***** válasza:
De kik azok a sokak, akik ezt állítják?
nov. 30. 13:21
 43/81 anonim ***** válasza:
Mindenki azt írja le amit tapasztal….és amit lát. Én azt látom a saját környezetemben, hogy pont a kövér férfi az akit inkább elfogadnak mint nőt, hiába a média…mert ott igen a kövér nőket nyomják előre. De a valóságban fordítva van. Ez az én saját észrevételem!
nov. 30. 13:25
 44/81 anonim ***** válasza:
41-es mert a modell szakma INKÁBB a nőkre van specializálódva. Na azért van kövér női modell is.
nov. 30. 13:29
 45/81 anonim ***** válasza:
Egyébként kár ebbe belemenni…. Sok faszi van aki nem fogadja el a kövér nőket. Még akkor sem ha ő maga is az….és a nőknél is megesik ez. Hiába írjàtok azt, hogy a nők nem fogadják el a kövér faszit.
nov. 30. 13:31
 46/81 anonim ***** válasza:
Egy haverom azért dobta a feleségét, mert szülés után maradt rajta pár kiló és ezt nem bírta leadni. Ennyit az elfogadásról, meg a házasságtételkor tett esküről.
nov. 30. 13:41
 47/81 anonim ***** válasza:
Na ennyi, és a faszik folyamatosan játszák itt gyk-n az áldozatot, meg mindig a nők a f*szok….a nők akik nem bírják elfogadni a másikat mert hát így lett beállítva az egész, a férfi meg az aki folyamat elfogad mindent, nincsenek elvárasok se….ja persze, a férfiak azok akik többségében elhagyjak a nőt mert meghízott kicsit, vagy szülés utáni alkat nem jön be nekik. Nem a nők azok akik szakítanak azért mert felszedett a másik fél pár kg-ot. Nem mi vagyunk annyira felszínesek. ( persze hozzá teszem hogy ne legyen ebből is vita, nők között is van ilyen)
nov. 30. 14:20
 48/81 anonim ***** válasza:
#47 Dehogynem vagytok felszínesek. Kik szokták ki nevetni egy nem vonzó férfit? A nők. Kik nem írnak vissza a társkeresőn? A nők. Amúgy itt is volt már kérdés hogy mit tegyek a férjem elhízott címmel. Tudod én nem vagyok nő védő mint itt sokan megmondom a véleményem és nem fogok helyesen bólogatni mert azt nő írta és az szent és sérthetetlen.
nov. 30. 14:55
 49/81 anonim ***** válasza:

Nos drága engem is elég durván nevetség tárgyává tettek férfiak….engem is kinevettek FÉRFIAK! Ezt lehet fokozni tovább….kik nem írnak vissza társkeresőn? Volt, hogy nekem sem írtak vissza….FÉRFIAK! Vertek át már FÉRFIAK! Aláztak meg már azért FÉRFIAK, mert nem modell külsejű csaj vagyok….hanem egy full átlag csaj! Én sem fogok behódolni csak, mert valaki férfi.

És oda írtam, hogy nők között is van ilyen!

De az tény, hogy a férfiakra jellemző a nagyobb felszínesség

nov. 30. 15:21
 50/81 anonim ***** válasza:

És gondolom ezért is van ennyi egyedülálló férfi mert a férfiaknál nagyobb a felszíneség? Igen van nagy igényűnk de mi le is tudunk belőle adni ha szükséges de ti nem ez a különbség.

nov. 30. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!