Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek csak a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Tudom sokan mondják hogy nem a külső a lényeg meg ilyesmik de egyre többet hallom a nőktől hogy ha egy pasi jól néz ki akkor mindegy mi a dumája úgy is kellene fog nekik viszont ha egy pasi csúnya akkor teljesen mindegy mivel próbálkozik vagy milyen személyiség akkor sem lesz vonzó

Ez tényleg így van? Akkor tulajdonképpen csak a kinézet számít?

nov. 29. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
88%
Pont nem
nov. 29. 11:42
 12/81 anonim ***** válasza:
100%
Senki se mondott ilyesmit demiszexuálisakon, vagy aszexuálisakon kívül biztosan. Hetero, biszex, leszbi/meleg marhára megnézi a külsőt és a belsőt is.
nov. 29. 11:43
 13/81 anonim ***** válasza:
74%
A férfiakra sokkal jellemzőbb, hogy lehet a nő akármilyen viselkedésű, személyiségű, életvezetésű stb., szinte mindent tolerálnak, HA szép. Főleg, ha gyárilag szép, de ha "kikerázva" tud az lenni, már az is jó sok férfinak. Aki úgy sem, az meg baszhatja... 😕
nov. 29. 11:55
 14/81 anonim ***** válasza:
94%
Ki mondott neked olyat, hogy nem számít a külső?
nov. 29. 11:55
 15/81 anonim ***** válasza:
71%
Én értem amit a kérdező mondani próbál. Én is többször láttam, hallottam ezt a fajta hazugságot, különböző nőktől. Még itt az oldalon leírva is láttam párszor, hogy ő mit keres, és akkor felsorolta hogy legyen kedves, megbízható, intelligens stb mittudomén én, mindent felsorolt de arról hogy nézzen is ki kellően jól, arról szemérmesen hallgatott. Holott valóban, a nőknél és férfiaknál is egyértelmű, hogy kifejezetten fontos a jó külső is. Csak ezek a hülye felsorolások amiről korábban írtam, tényleg eléggé álszentek és félrevezetőek. Aztán vannak akik bele tudnak így kapaszkodni, hogy átverte őket a nő ("a nők"), mert hogy azt nem mondta hogy a külső is számít. Pedig nyilván de, hogy a fenébe ne számítana? Még akit direkt erről kérdezel és azt mondja neki nem számít, annak is számít, max hazudik róla. Lenne az a szint, ami alatt nem lenne képes vonzódni a másik félhez. És ezek tök érthető dolgok is, mivel pontosan a vonzalom a lényeg.
nov. 29. 12:01
 16/81 anonim ***** válasza:
Az is számít
nov. 29. 12:24
 17/81 anonim ***** válasza:
90%
Én azt hittem, hogy nekünk nőknek csak a pénz, kocsi, jogsi számít. Le vagyok maradva, napról napra változnak itt a dolgok.
nov. 29. 12:42
 18/81 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor kell még ezt megkérdezni? Számít mindenkinél. Aki mást mond, az hazudik. Az már egy más kérdés, kinél mennyire, de számít, és kész. Kár tagadni!
nov. 29. 12:42
 19/81 anonim ***** válasza:
33%
Legalább 90%-ban a külső számít ezért van ennyi válás ha meghízott kuka, ha nem izmos kuka, ha ráncos akkor is kuka úgy dobjuk el magunktól egy kapcsolatot mint egy taknyos zsebkendőt de szép is ez a 21. század. Régen legalább egy ronda ember is tudott családot alapítani ma már nem.
nov. 29. 12:51
 20/81 anonim ***** válasza:
89%
Mindenkinek számít a külső, nem csak a nőknek. Párkapcsolati szakértők is elismerik, hogy minimális fizikai vonzalom nélkül nem működhet a kapcsolat, de ha van egy alap, akkor arra lehet építeni. Magyarul nem kell adonisz legyen a másik, de legyen valami, ami tetszik benne.
nov. 29. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!