Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek egyszerűbb dolguk van a társkeresésben, de
vajon tisztában is vannak ezzel?
14 vagyok:
38 vagyok és a 30-50 évesek közül a házasok találnak meg, akik szeretőt keresnek.
nov. 25. 19:04
Én se a jó magaviselettel társítom az intelligenciát, hanem hogy képes a dolgok mögé látni és nem a felszín alapján ítélkezik. De mivel nem te írtad azt a választ, így akkor ez neki szól, mintsem neked.
nov. 25. 19:06
Partnert szerezni valóban könnyebb, jó (!) partnert találni viszont ugyanolyan nehéz, mint egy férfinak.
Hiába találnék hamar férfit, aki hajlandó megfektetni, ha mellé buta, unalmas, bunkó, élettelen, vagy csak egyszerűen túlságosa más jelleműek és életűek vagyunk. Sok mindennek kell kölcsönösen megfelelnie egy hosszútávon is működő kapcsolathoz és ehhez bizony nehéz (lehet) megtalálni a megfelelő társat és ez nemtől független.
25/N
nov. 25. 19:09
Az is egy előny ha rövidtávra könnyebb szerezniük (amiből akár lehet hosszú is). Ez egy olyan előny amit szeretnek hátrányként beállitani.
nov. 25. 19:19
Nem bárnelyik. Csak a vekony, csinos nők
nov. 25. 19:21
Lwhet, hogy tobben írnak a nőknek tarskeresokon, de azoknak a 99%-a idióta.
nov. 25. 19:31
Nincs egyszerűbb dolgunk, csak máshol van a nehézség. Oké, hogy válogathatok, de ha a fele kritikán aluli elsőre is (amit persze nem lát be, és még én vagyok elmondva válogatós hisztis k...nak, ha kulturáltan visszautasítom), a másik felének egy jó része meg vagy csak dugni akar, vagy hazudik, vagy hazudik arról, hogy csak dugni akar... és akkor ha esetleg nem vagyok top emberismerő és beválasztok (és pl. bedőlük vkinek, aki teszi a szépet, de csak egy éjszakára használ) akkor meg én vagyok a hülye, aki minden suttyónak szétteszi a lábát és nem gondolkodik.
nov. 25. 20:55
Kérdező azért mert valaki sok megkeresést kap az miért lenne egyenlő azzal, hogy a megkeresők KOMOLY kapcsolatot akarnak és fognak is kialakítani a megkeresettel? Rengeteg a simlis, egoista alak, aki képtelen kötődésre, egyszerűen csak szexelni akarnak, van hogy még nem is tudják ezt tudatosan, csak majd így fog alakulni, szexre nagyobb az igényük mint a nőknek, ezért nyomulnak erősebben, de attól még ugyan úgy nehéz egy nőnek, hogy valódi kötődést akarjon egy férfi.
nov. 25. 21:27
Hiába kapok hetente száz üzenetet, ha a fele nős, a fele defektes, és mind csak dugni akar.
nov. 25. 22:26
15: Csak akibe beleszerettem, az jön be külsőre.
Szerintem az emberi test nagyon csúnya, nem látom vonzónak önmagában a testet.
Ezért aztán neked se lenne informatív...
Egyébként szoktak csúfolni a választottaim külseje miatt...
nov. 26. 03:12
Kapcsolódó kérdések: