Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek egyszerűbb dolguk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek egyszerűbb dolguk van a társkeresésben, de vajon tisztában is vannak ezzel?

Figyelt kérdés

nov. 25. 17:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%

Igen, de annak a 90%-a dugni akar. A maradék 10%-ból meg kiesnek páran, mert nem illünk össze (pl ő cigizik, én nem bírom, ő akar gyereket, én nem). Sokra megyünk a jelentkezőkkel, ha nem ugyanazt keresik, mint mi:)

Szerintem ha a férfiaknál próbálkoznának olyanok, akikkel nem szívesen jönnek össze, legyen az a külső vagy egyéb tulajdonság miatt, akkor nem gondolnák, hogy a mennyiség előny. Ugyanis a minőség számít.

nov. 25. 18:19
 12/32 anonim ***** válasza:
40%

Hát igen a nők ösztönből nem szexelnek csak úgy ugyan már mit képzelsz :D

Csak igaz szerelemből meg pénzért és egyéb javakért viszont simán.

nov. 25. 18:21
 13/32 anonim ***** válasza:
41%
6. A nők választanak maguk mellé bántalmazó idiótát. Ha csak 8 komoly tulajdonságot veszek ami lényeges lenne egy házassághoz, de legalább komoly kapcsolathoz, főnyeremény vagyok. Én h*lye meg olyan nővel vagyok, akit csak önmaga érdekli, szóval én sem vagyok különb azoknál a nőknél, akik rosszul választottak. A párosítások 90%-ban rosszak, de az idő megy, semmit sem lehet vissza pörgetni.
nov. 25. 18:23
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Annyiban van igazad, hogy nyomulnak a pasik. A 17 éves szűz fiútól kezdve a 90 éves papáig bárki. Ha nem lennének elvárásaim, akkor reggeltől estig cuppoghatnék lankadt falloszokon. Én viszont nem vágyom fogatlan Józsikra, sem alkoholista Pistákra. Ha őket offolom, akkor már nem igazán marad kiből válogatni.
nov. 25. 18:43
 15/32 anonim ***** válasza:
68%
14. Tök jó, én meg a sportos, iskolázott, intelligens, egzisztenciálisan stabil férfi csak pislogok, hogy állandóan minden nő csak fogatlan tahókat, véglény ostoba bunkókat lát mindenhol. Már komolyan mondom, linkeljetek be random férfiakról fotókat, akik nektek bejönnek legalább külsőre! Mert már nem tudom értelmezni a női elvárásokat. Mert amit ti elvárásként felsoroltok azt toronymagasan hozom, meg még tegyetek hozzá 8 egyéb jó tulajdonságot. Egy bolygón élünk egyáltalán? Föld? Gaia? Earth?
nov. 25. 18:50
 16/32 A kérdező kommentje:
14-es, a korosztályodból kik azok, akik megtalálnak, miért utasítod el őket, mi bennük a hiba?
nov. 25. 18:52
 17/32 anonim ***** válasza:
72%

Nem akarlak megsérteni, de nekem nem az intelligencia szó jut eszembe a válaszaid alapján, főleg a 13-as alapján.

nov. 25. 18:53
 18/32 anonim ***** válasza:
70%
Azt nem én írtam. Az intelligencia nem a jó magaviselet, hanem egy problémára adott reakció, mint megoldás. A lexikális tudás sem intelligencia. A véleményformálás meg olyan, hogy mivel mindenki a maga kis buborék világában él, így a valóság is relatív. Szóval nem sértettél meg.
nov. 25. 18:57
 19/32 anonim ***** válasza:
75%

"Tök jó, én meg a sportos, iskolázott, intelligens, egzisztenciálisan stabil férfi csak pislogok, hogy állandóan minden nő csak fogatlan tahókat, véglény ostoba bunkókat lát mindenhol. Már komolyan mondom, linkeljetek be random férfiakról fotókat, akik nektek bejönnek legalább külsőre!"

Ez az! Ezt én sem hiszem el hogy itt minden nőt csak ilyenek találnak be, vagy inkább ilyennek látnak olyan férfiakat is akik egyébként tök egy szinten lennének velük csak dolgozik az a fránya női hipergámia.

nov. 25. 18:58
 20/32 anonim ***** válasza:
44%
#12 pénzért és egyéb javakért simán 😁 már szerelem sem kell 😉
nov. 25. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!