Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől/csajoktól kérdezném, akik alacsony (<=170) pasival járnak! Miért vonzódtok a párotokhoz, ha a nőknek elvileg csak a magas, férfias alkatú pasik jönnek be?
Xdddd
Az en parom 175, irrital ha valaki sokkal magasabb nalam, tehat nekem a 170-175 az idealis, a nagyon maximum a 180, de akkor ha mar magas akkor legyen tenyleg tokeletes minden egyeb teren. Ja, szep no vagyok, szinte akarkivel lehetnek aki bejon. Ez meg egy jo debil kerdes.
158 cm magas vagyok és a barátom 169 cm. Nekem ez pont jó.
Voltam már az életben 180-nál magasabb fiúval, de vele pl kényelmetlen volt. Meg sem tudtam csókolni amikor akartam, stb. Az én magasságomhoz számomra pont egy 170 körüli fiú illik.
Amúgy a barátom ha kíváncsi vagy rá átlagos arcú, jól öltözött és igényes kinézetű, egyetemista, izmos-sportos, vicces, magabiztos, tökös, jó dumás típusú fiú. Nagyon szeretem és jó vele lenni. Másfél éve vagyunk együtt. Nem kényszerből vagyok vele és nem nézek vágyakozva a kétméteres férfiakra.
20/L
én biztos nem járnék olyan kicsi pasival mondjuk lány létemre elég magas modell alkatom is van 180 cm magassarkúval pedig vagyok 187 188 is
az összes pasim 180 felett volt az alacsony férfiakat gyerekeknek érzem valamiért
4:
Ezzel szerintem nincs semmi gond, unokatesóm is 177 centis lány, neki is a barátai mindig ilyen 185-190-nél kezdődtek egész életében.
Csak a kérdező nem veszi észre, hogy van rengeteg 150-165 centis lány is a világon.
Akkor téged láttalak ma a 3-as metrón? :D
Pedig úgy voltam vele, hogy leszóllítom csak pont a barátnőjével beszélt végig meg jó nagy volt a tömeg is az eső miatt és abszolút nem is az én súlycsoportom volt a nő. Pedig eléggé bejött ahhoz képest, hogy a válláig értem kb. :D
"Csak a kérdező nem veszi észre, hogy van rengeteg 150-165 centis lány is a világon."
Csak a probléma itt kezdődik, hogy a 160 körüli csajok is szinte kivétel nélkül magas pasikra vágynak. Nem meglepő, hogy annyira gyakori látvány a colos fiú-pici csaj párosítás. Úgy írod ezt, mintha törvényszerű lenne a magas pasi-magas csaj, alacsony pasi-alacsony csaj párosítás. A valóságban azonban az alacsony pasik pont amiatt esnek a két szék közé és kerülnek periférián kívülre, mert a magasság alapvetően egy vonzó férfi nemi jelleg, amire a gazella alkatú csajok mellett a pici csajok is ugyanúgy áhítoznak. Ha ennek nem lenne valóságalapja akkor meg sem fogalmazódott volna bennem ez a kérdés főleg, hogy nekem a pici csajok jönnek be.
Egyrészt, ki vagy te, hogy megszabd bárkinek mit csinálhat és mit nem?
Másrészt, nem vagyok nőgyűlölő csak keserű. Az pedig ami ezen az oldalon folyik sok pozitív benyomást nem tesz rám.
Vagy nem találod érdekesnek, hogy szinte nulla olyan kérdés vagy válasz van nők által ami kellemesebb érzéssel töltene el? Lásd ezen megnyilvánulásodat is bár nem tudom ki vagy.
Nem vagyok gép, akinek a specifikációjába bele van írva, hogy csak magas pasikkal kompatibilis, mert a gyártósoron egyformán ilyen igényűre szabták, ahogy a többi pármilliárdot. Örülnék, ha nem mindig a hiszti menne minden miatt, hogy milyenek a nők. A nők sokfélék. És klasszak. Pont úgy, mint a férfiak. Az alacsonyak is. El sem hiszitek, milyen változatosak az emberek, csak folyamat az idétlen sztereotípiákon tudtok pörögni. Remélem, világos, hogy ezzel magatok alatt vágjátok a fát és búcsúztok el önként a lehetőségektől.
A másik, ha valakit szeretek, nem centiben mérem. Valami megfogott benne, ez meg soktényezős. Nem csak egy magasra lehet felnézni. A párom 170 körül van (én 168), nekem a humora tetszett, az öniróniája, a lazasága, az, hogy egy nagyon széles látókörű, okos ember, baromi nagy elfogadással mások felé (felém is), céltudatos és tud bánni velem is. Soha nem hozta szóba a magasságát és én sem, soha nem szorongott emiatt. Legfeljebb csak poén szinten. Vagy bók szinten. Emlékszem, az egyik puccos bulira mikor együtt mentünk, megjegyeztem, hogy nem akarok magassarkút venni, mert mi így passzolunk és amúgy is kényelmetlen, hiába nőies. És annyira édes volt, mikor rávágta, hogy: hidd el, nőiesebbnek fogod érezni magad, mint a legtöbb tűsarkús. Teszek róla. (egyébként tényleg tett róla, de ő ilyen, sok magasabbat megszégyenítő kiállása van). (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!