Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz van egy kérdésem. Mi a véleményetek a félénk, visszafogott fiúkról?
Aranyosak stbstb persze minden oké, nincs velük gond.
CSak a csajok leszarják őket, mert a bunkó pasik jönnek be nekik;)
Szerintem jó ha a fiú tudja, h mit akar és tesz is érte, ha belepirul, ha nem. Lehet azért gondolom így mert én is elég félénk vagyok és azért jó, ha érzi, h vki teper érte.
Ajánlom, hha a lány ilyen szégyenlős, többször kell próbálni, mert ha közben meggondolja magát, de nem mer ő kezdeményezni...
Szóval pasik hajrá és bátorság! (csak kulturált módon)
hátőő..
szerintem nem a legjobb ha nagyon félénk egy fiú.
mert a csajok észre se veszik őket néha...
és általában egyik lány se nagyon akar kezdeményezni.
14/L
valahol én is a két véglet között vagyok, régebben (pár éve) még azt mondtam, na jól van odaállok lesz ami lesz alapon... pechemre mind nemmel végződött... azóta inkább tovább várok és figyelem a jeleket... de azt veszem észre, hogy vannak olyan lányok akik jeleket se tudnak küldeni, vagy ha küldenek is akkor is túl hétköznapiakat.
szal, most már csak akkor lépek, ha kapok vmi tuti, féltuti jelet de ugye...
pedig nekem csak a kezdet lenne a nehéz érzésem szerint, a többi már úgy is tényleg jön magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!