Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz van egy kérdésem. Mi a véleményetek a félénk, visszafogott fiúkról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 19:26
1/38 anonim válasza:
Szerintem aranyosak:) Jobb mint az utcán fütyülgető, meg "hej bébi!"-t kiabáló srácok! Amúgy azt mondják, hogy az ilyen fiúk a nagyképűségben kicsit lemaradtak(ami nem is baj)de az ágyban sokkal jobban teljesítenek, mint a nagyképűek. Mondjuk ez nem saját tapasztalat, mert még nem voltam fiúval 17/L
2/38 anonim válasza:
Aranyos. DE csak egy bizonyos határig. Azért ha enyhe célzást teszek arra h szeretnék vele smárolni,ne fusson el,és ne fordítsa el a fejét. :) stb stb...
3/38 anonim válasza:
a legjobb!cukik:)
sokkal jobbak mint a nagykèpű bunkók.
de igen,azèr tudjon randira hívni egy lànyt stb. mèg pirulàs àràn is,annàl aribb ha egy picit belepirul:)))
4/38 anonim válasza:
!cukik:)
sokkal jobbak mint a nagykèpű bunkók.
de igen,azèr tudjon randira hívni egy lànyt stb. mèg pirulàs àràn is,annàl aribb ha egy picit belepirul:)))
5/38 anonim válasza:
és az ilyen lányok mint Ti, hol vannak?
6/38 A kérdező kommentje:
Ezt komolyan gondoljátok?
Egyébként smároláskor nem szoktam elfutni. Csak randira híváskor vagy akkor, amikor a kiszemelt lányhoz kéne mennem. Akkor nagyon gyorsan el tudok tűnni. :S:S:S
2010. nov. 5. 19:47
7/38 anonim válasza:
Első vagyok: én meg pont normális pasikat nem találok körülöttem, mind ilyen ******* ...-akikkel nem szívesen lennék együtt, ezért még sosem volt barátom, pedig már nagyon jó lenne 1 visszafogottabb de helyes srácot találni :( 16/L(elsőnél elírtam, bocsi)
8/38 anonim válasza:
Hát pont senki körül nincs illyes valaki, én is ebbe a visszafogottabb, pirulós kategóriába tartozok, de engem mindig elhajtottak a lányok ha randira hívtam őket, pedig akkor aztán izgultam.XD
9/38 anonim válasza:
és hol foguk mi ilyet találni?
az előző, am 18/F
10/38 anonim válasza:
Nem tudom, de ha van egész helyes "pirulós" haverotok, akkor szólhatnátok :) Marha egyedül érzem magam :S:$:( (első voltam) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!