Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi/ismerkedés fázisban vagyunk.
Férfi jelezte, hogy vannak problémái.
Hogyan kommunikáljam felé, anélkül, hogy "kiherélném",
hogy elmondhatja és nem szégyen ha elakadt és
segítséget kérne?
Figyelt kérdés
Nyilván nem belemászni akarok az életébe, vagy pusholni esetleg megoldani a problémáit. Csak, hogy kedvelem annyira, hogy szívesen segítek azzal, hogy neghallgatom pl.
5-os, te hogyan, milyen célzott kérdésekkel, ravezetésekkel tennéd a kideritést?
ma 14:03
12/19 anonim válasza:
"2 hét eltűnés szerű szünet és most adagolta be, hogy vannak problémái."
Öhhmm, szóval 2 hétig semmi életjelet nem adott magáról és azzal tért vissza, hogy gondjai vannak, de nem mondta el még nagy vonalakban sem, hogy mégis miről van szó? Bakker két hétig se vártam volna rá, 3 nap után letiltottam volna! Te pedig még érdeklődni akarsz, segíteni neki lelkiekben? A fránya bánat csinálná.
ma 14:30
13/19 A kérdező kommentje:
Igazából engem ez nem szokott megakasztani, egy ismerkedési fazisban, ahol nem tartozunk elszámolással. Én is simán megcsináltam, hogy 5 napig egy mukkot nem írtam, mert olyan feszko volt az életemben. Nekem mindig azzal jön mindenki, hogy amíg nem vagyunk egy pár, mindenki azt tesz amit akar, nincs elszámolás. Hát én is simán beleillesztem a 5-7 napos eltuneseket. 🤷
ma 14:43
14/19 anonim válasza:
Hát te tudod kérdező, de nekem nem férne bele, hogy 2 hétig meg se mukkan és aztán előáll valamivel ami lehet nem is a valóság. Te pedig még hiszel neki, nem bánod, hogy olyan hosszú ideig még egy betűt se írt. Sőt még segíteni akarsz rajta. Ez milyen paradoxon már. Leszarod, hogy nem írt, de segíteni akarnál bár semmivel se tartoztok egymásnak. Hány éves vagy, 14?
ma 14:47
15/19 anonim válasza:
Sztem meg nem vagy fontos neki. Ha van is problémája, így 2 hetes eltűnés után nem is érdekelne és megbízhatónak sem tartanám ezek után.
ma 15:19
16/19 A kérdező kommentje:
De hat két hónap alatt nekem sem olyan fontos ő, hogy berágjak vagy letiltsam. Éli az életét. Nem ígért semmit. Viszont kedvelem.
Nem értem miért kellene ezért bárkire haragudni. Van h a legjobb barátaim olyan elfoglaltak h napokig nem regalnak. Meg ez velem is elfordul. 32 éves (3 éves korunk óta) barátságban is eltelik úgy egy hét h nem beszélünk.
ma 15:23
17/19 anonim válasza:
Ki mondta, hogy meg kéne rá haragudni? A tisztelet hiánya miatt illene lezárni vele az ismerkedést mert ha annyira kedvelne akkor nem 2(!!!) hét után írt volna annyit, hogy még mindig gondjai vannak hanem sokkal hamarább tudatta volna, hogy nem lesz elérhető egy darabig, de igyekszik azért informálni később, hogy mégis mikor változik a szitu! A barátaid a barátaid és nem egy jelölt párkapcsolatra. Bár én barátokat se tartanék ha 1 hetig rá se bagóznánk egymásra hanem haverokat. De mint írtam azt csinálsz akarsz. Viszont az hétszentség, hogy erőltetni a témát nem kéne. Majd ha ő akarja elmondja, hogy miről van szó. Ha semmivel se tartoztok egymásnak nincs jogod manipulálni se "gyenge, sérült" állapotban, miszerint te "nagyon jó hallgatóság vagy, mellette vagy", hogy pluszpontokat gyűjts nála ám. "Szép" tőled is, hogy szó nélkül eltűnsz még egy hétre is holott a tisztelet megadása nem az érzéseidtől függ a másik iránt!
ma 15:41
18/19 A kérdező kommentje:
Szerintem 17-es teljesen félreérted a kérdésem lényegét!
Ha párkapcsolatban lennék vele, akkor biztos lehetsz benne, hogy már nem lenne a párom!:)
ma 15:52
19/19 anonim válasza:
Mit értettem félre? Téged nem zavar, hogy 2 hétig nem jelentkezett hiszen te szintén nem tudatsz magadról még egy 1 hétig is, de azért szeretnéd tudni miről van szó, szeretnéd eljátszani, hogy te rád számíthat bár kijelentetted önmagad, hogy nem tartoztok egymásnak semmivel mert nem vagytok együtt. Nos akkor hagyd békén, majd ha panaszkodni akar neked majd magától megteszi. Én el se hinném amit összehordott, de hát én én vagyok. Te nyugodtan ismerkedj vele tovább!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!