Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kávézóban dolgozom egy ideje, már idősebb vagyok, korábban mindig azt hallottam, ha sokakkal kommunikálok,nőnek az ismerkedési esélyeim, mégse történt semmi?
Hogy érted?
Azt vártam, hogy beteljesül az, amit mások jósoltak: sok ember, ismerkedési szándék, tetszés.
Nem azt vártam, hogy a napi százból mindenki élete asszonyának akarjon. Inkább arra számítotfam, hogy tőbb hónap alatt lesz egy vagy kettő olyan, aki kifejezi, hogy szívesen ismerkedne velem.
Nem jellemző időseknél. Lehet. Azt gondolom, az emberek minden életkorban kapcsolódni akarnak, és pont ugyanannyi egyedülálló férfi van a világon, mint nő. De lehet, hogy ez nem igaz.
Azért én hallottam már olyat, hogy valaki vendéglátásban dolgozott és egy vendéggel jött össze.
Amúgy olvasni szeretek igazán. Az egyedüli elfoglaltság. De vannak már fb-csoportok, olvasásnépszerűsítők (pl. niok), bent is vagyok. Zömmel nők a tagok, az élő eseményekre is ők járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!