Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatalabb férfiak mért keresit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb férfiak mért keresitek elsősorban idősebb nőket?

Figyelt kérdés

Jó magam 20-as éveim végén járó nő vagyok és van egy nővérem aki 50 éves viszont 15 évet simán letagadhat. Mondja és mutatja is nekem, hogy rengeteg 20-30-as éveiben járó férfi ír rá és mondják neki, hogy az érettebb nőket kedvelik.

Érdekelne, hogy mért? Tényleg ennyire siralmas a felhozatal korombeli nőknél?

Jó magam már 10 éve foglalt vagyok szóval piszkosul nincs összehasonlítási alapom ahhoz, hogy miként zajlik most egy ismerkedés, randi stb.

/Ne írj rám, mert nem ismerkedés céljából írom, ha nem amiatt mert kiváncsi vagyok a véleményetekre/

2024. jan. 23. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%

A fenét, csak megdugnának mindent ami mozog. Egy idősebb nő meg könnyebb prédának tűnhet.

27F

2024. jan. 23. 21:05
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Mert szexis milfeket akarnak megdugni...
2024. jan. 23. 21:34
 3/17 anonim ***** válasza:
53%

Saját példát hozok fel. Idősebb nőként tetszett egy fiatalabb kollégám. Tudtam, hogy külsőre kategóriákkal feljebb van, mint én. Aztán egy véletlennek köszönhetően megtudtam, hogy neki azért voltak mindig idősebb barátnői és akkor is csak azért jöttem be neki, mert olyan nőt keres, akinek saját lakása és autója van, valamint összeköltözés esetén nem kell semmilyen költségbe beszállnia.

Engem ez olyan szinten kiábrándított, hogy köszönöm szépen, de nem. Azonnal teljesen ignoráltam, bármennyire is rosszul esik látnom.

2024. jan. 23. 21:34
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
A mai "tökéletes" családok milyenek? Teli vannak elvált szülőkkel, vagy élettársi/párkapcsolati, meg egyéb variációs családokkal, ahol a gyereknek nincs jó anyai/apai mintája, így keresik az idősebb korosztályban a "valódi" apát/anyát.
2024. jan. 23. 21:44
 5/17 NTBS ***** válasza:
37%
Nem kell védekezni. Nem vicc ezt mindkét nem képviselői mondták.
2024. jan. 23. 22:40
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Több dolog miatt is lehet:

-idősebb nő könnyebbnek tűnhet és a szex motiválja csak

-idős anyával nőtt fel a férfi, ezért a női ideálba számára könnyebben beleilleszkedik egy nála jóval idősebb nő.

-koravén a srác, és idősebbekkel találja meg a hangot (bár ez visszakanyarítható az előző pontra, hogy jóval idősebb szülő/szülei voltak)

-a vele egykorúak többségével nem ért szót és/vagy azok sikeresebb férfira vágynak (pl legyen autó, lakás, halmozza el márkás ajándékokkal stb) és/vagy nem lehet velük komoly kapcsolatot, mert felgyorsult minden, mindenki virágról virágra szál ha probléma van, situationship-ek stb-k vannak. Idősebbel könnyebben megtalálja a hangot, aki már nem játszmázik és már eleget tapasztalt ahhoz, hogy éretten tudja kezelni az esetleges nézeteltéréseket, problémákat + könnyebben tudnak örülni apróbbnak tűnő gesztusoknak pl virág, segítés a ház körül, stb

2024. jan. 23. 23:05
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
#5 mert aki idősebb attól nem lehet nemi betegséget kapni, vagy miért nem kell védekezni? Nem beszélve arról, hogy egy negyvenes évei végén, ötvenes évei elején járó nő teherbe is eshet akár, még ha nem is nagy eséllyel.
2024. jan. 23. 23:09
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

Nekem mindig jobban működött idősebb nőkkel. A korosztályom jött mindig az elvárásaikkal, hogy család meg gyerek meg a többi dolog, amire mind nem vágyok és a jövőben sem fogok. Meg persze én teremtsem ehhez egyedül elő a mindent. Beleülni a készbe jó lenne… Egy idősebb nő képes önmagamért szeretni és ugyanezt elfogadni, nem az anyagiasság és az elvárás-hegyek borulnak rám. Nem mellesleg testileg is jobban vonzanak az érettebb nők. Ja meg mikor huszonéves voltam, az összes korombéli fruska meg akart változtatni. Kb. jó lennél, ha ilyen meg olyan lennél… kösz de nem kösz!

Félreértés ne essék, én nem vitatom, hogy a család meg a gyerek az élet rendje egy átlag embernek. De én nem vagyok az. Nekem csak egy szerető társ kell, akivel nem telepszünk rá a másikra, kölcsönös tisztelet és szeretet van köztünk és persze jó szex. Ergo mást keresek, mint a biológiai óra miatt pánikoló korosztályom.

32/F

2024. jan. 23. 23:11
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Mert van, aki az idősebb nőket vonzóbbnak, szexisebbnek látja. Sokan vagyunk így, kamaszkorom óta a minimum tőlem 10 évvel idősebb nők tetszenek.
2024. jan. 23. 23:16
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Olyan fura, hogy ezt furának tartjuk, de fordított nemekkel nem. Ebbe mindenki bele akar magyarázni mindent.
2024. jan. 24. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!