Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb férfiak mért keresitek elsősorban idősebb nőket?
Jó magam 20-as éveim végén járó nő vagyok és van egy nővérem aki 50 éves viszont 15 évet simán letagadhat. Mondja és mutatja is nekem, hogy rengeteg 20-30-as éveiben járó férfi ír rá és mondják neki, hogy az érettebb nőket kedvelik.
Érdekelne, hogy mért? Tényleg ennyire siralmas a felhozatal korombeli nőknél?
Jó magam már 10 éve foglalt vagyok szóval piszkosul nincs összehasonlítási alapom ahhoz, hogy miként zajlik most egy ismerkedés, randi stb.
/Ne írj rám, mert nem ismerkedés céljából írom, ha nem amiatt mert kiváncsi vagyok a véleményetekre/
Hu köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat! Hasonló gondolataim voltak mint egy páran leírtatok.
13-as az a fura, hogy van pár barátnőm aki viszont pont a fordítottját gondolja bár szerintem relatív, hogy mit takar a felnövés az egyik már megállapodna és családot szeretne, mert adott minden az életében, de sajnos nem találta még meg azt a férfit aki mellett családot alapíthatna.
De mondjuk a baráti köröm 98% házas már és gyerekes szóval csak ennyi példát tudok felhozni. Annyit mondtam neki, hogy esetleg próbálkozzon idősebb férfiakkal az én párom is idősebb kicsivel és mire ismerkedtünk már kiélte magát (szavaival élek) én pedig sosem voltam ez a nagyon csapongó típus.
Én már inkább középkorú vagyok, mint fiatal, de azért leírom az én véleményemet is.
Szóval mindig is az érett nők érdekeltek jobban. Akikkel el lehet beszélgetni értelmesen, nem csak az idétlen csipogás megy semmitmondó témákról - olyanok, hogy elkezdi mondani, és három szó után már azt várom, mikor fejezi be, pedig még másfél órán kereszül tolja. Insta, TikTok, közösségi média - ezekkel pörgeti a napját. Hát, én ezzel a világgal nem tudok mit kezdeni. Többre értékelek egy vacsorát, tartalmas, mély beszélgetéssel, egy sétát nyugalomban, valakit, akivel a világ dolgairól is el lehet beszélgetni, nem csak arról, hogy melyik celeb épp kit hagyott ott.
Testileg is mindig az érett nők felé éreztem erősebb vonzalmat. Már suliban is a pár évvel fölöttünk járó lányokat nézegettem, ahogy a szép, nőies tanárnőinket is. Emlékszem, középiskolában az osztálytársaim mindig a legfiatalabb időjárásjelentőkre és sorozatszereplőkre buktak, én lógtam ki egyedül a sorból, aki a mindig az érettebbeket tartottam izgatónak. Pl. a Xena c. sorozatban én voltam az egyetlen, aki Lucy Lawlessre gerjedt, nem pedig a fiatalabb társára, Renee O'Connorre (pedig valós korban nincs is nagy különbség köztük).
Hogy mindez miért így van, az azt hiszem egyszerűen egyéni ízlés kérdése. Van akinek ez jön be, van, akinek más.
Az egyébként jellemző rám, hogy mindig is érett gondolkodású voltam. Már gyerekként is inkább az idős emberekkel szerettem beszélni, szívesen hallgattam az öregeket, nagypapákat mesélni - sokkal szívesebben, mint a velem egykorúakat, akik sokszor számomra érdektelen témákról (új bicikli, autók, kosarazás, forma-1, meg t.köm tudja mikről) trécseltek. Nem tudom, van-e összefüggés...
Ma már én is 40+ vagyok, a korban körülöttem állókat (+/- pár év) tartom most is vonzónak, nem csapott át az ízlésem "tinikorszakba" :).
F41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!