Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdésem elsősorban 15-17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem elsősorban 15-17 éves lányoknak szól: Összejönnétek egy nálatok 5-10 évvel idősebb sráccal?

Figyelt kérdés

Indoklást szeretnék.

Ha esetleg nem igazak rád a fent leírt kritériumok, akkor is kíváncsi lennék a véleményedre, mi a véleményed azokról a tinilányokról, akiknek 5-10 évvel idősebb palijuk van?

2009. dec. 28. 03:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok, és már rám is azt mondják az ilyen korú csajok hogy túl öreg vagyok hozzájuk.Szerintem 5 év maximum belefér, az érem másik oldala viszont hogy a nagy korkülönbség ellenére (10+év) is lehet szerelmes két ember.
2009. dec. 28. 03:46
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen. Ők érettebbek, és köztük is van rendes megértő pasi aki nem csak ágyra akar vinni.
2009. dec. 28. 03:50
 3/18 anonim ***** válasza:
51%

Szijja :)

Én 16 éves lány vagyok és igen simán járnék egy 21 éves pasival.Sőt már jártam is.És nem azér mer apakomplexumom van meg semmi ilyen baromság hanem azért mert érett kapcsolatra vágyom.A korombeliek meg még csak B*szni akarnak,és én több akarok lenni egy pasinak mint ágynehezék...Szal a lányok hamarabb érnek :D ezért keres ma mostanság egy 14 éves lány is 17-18 éves pasit.Mi a komolyságra vágyunk és az érett tapasztalt(abb) emberekre. Puszi

2009. dec. 28. 09:17
 4/18 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok és a barátom 24 és nagyon jól megvagyunk nagyon szeretjük egymást
2009. dec. 28. 09:42
 5/18 anonim válasza:
31%

Én 15 vagyok, és nem jönnék össze egy 20-21 éves pasival...

Mivan ha csak arra kellekneki, h megb.sszon? Jó persze vannak kivételek, de a legtöbbnek csak ARRA kellenek a fiatalabb lányok.

2009. dec. 28. 10:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan a velem egyidős, és nálam fiatalabb pasikkal nem járnék... Körülnézek, és a korombeliek cicafiúk, divatmajmoló kis b_zik...(néhány kivétellel) nekem ez nem tetszik. Valahogy ezekről, még ha nem is ilyen, nem a komolyság jön le. És világ életemben jobban kijöttem az idősebb pasikkal.
2009. dec. 28. 10:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

16 éves vagyok és simán járnék ... A velem egy korú fiúk olyan éretlenek ... =/

Söt eddig csak idősebb pasijaim vltak.

2009. dec. 28. 10:33
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem 28 hónapja van barátom, 16 voltam, mikor összjöttünk, ő 21.

Nagyon szerelmesek vagyunk még mindig, most 18 vagyok, ő meg 23.

A kor nem számit.

A 14-15 éves lányok meg azért gondolják azt, hogy csak arra kellenek egy fiúnka, mert nem elég tapasztaltak(saját vélemény)

De vannak lányok, akiknek más a meglátásai

2009. dec. 28. 11:10
 9/18 anonim ***** válasza:
nem. 16 vagyok, és nekem a 19 a max, mondjuk nem is vagyok az a hűénérettebvagyokakoromnál-típus.
2009. dec. 28. 11:10
 10/18 anonim válasza:
66%

09:17-es válaszoló: Ne haragudj, de halálra röhögtem magam. Apakomplexum? Nem inkább komplexus?

Neked nem idősebb pasi kellene, hanem egy értelmező kéziszótár..

2009. dec. 28. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!