Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdésem elsősorban 15-17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem elsősorban 15-17 éves lányoknak szól: Összejönnétek egy nálatok 5-10 évvel idősebb sráccal?

Figyelt kérdés

Indoklást szeretnék.

Ha esetleg nem igazak rád a fent leírt kritériumok, akkor is kíváncsi lennék a véleményedre, mi a véleményed azokról a tinilányokról, akiknek 5-10 évvel idősebb palijuk van?

2009. dec. 28. 03:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha "ép ésszel" átgondolom,akkor nem.Inkább legyünk egykorúak ( + 1-2 év).Ha szerelmes lennék,akkor meg..hát,biztos nem érdekelne a kor,de mondjuk egy 25 évessel akkor sem jönnék össze,az már nem épp normális.

15/L

2009. dec. 28. 12:35
 12/18 anonim válasza:
100%
18 éves vagyok, 36 éves a pasim. Szerintem ez nem akadály. Előtte próbáld megismerni a szándékait, mert lehet, h. neki csak egy partira kellesz.
2009. dec. 28. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, de max 7 év korkülönbség.
2009. dec. 28. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:

15 / 23

tokeletesen megvagyunk egyutt,hasonlo gondolkodas,kiegeszitjuk egymast,o inkabb gyerekes,mint en felnottes :)

2009. dec. 28. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Köztem és a barátom között 10 év van (15L-25F)

Nem írom,hogy én érettebb vagyok a koromnál,mert ez sablon,de ha nem így lenne nem lennénk együtt.:)

Előtte 18-19-20éves és egy velem egykorú pasim volt.

A velem egykorúval 13 évesen jártam és még csók se volt tehát hagy ne mondjam milyen "kapcsolat" volt az:D

a 18évessel se volt sokminden..Kicsit "erősködhetett" volna de nem tette,bár akkormég énis inkább kislány voltam.:)nem is voltunk sokáig együtt.

a 19évessel 1hónapot voltunk együtt azthittem minden jó aztán mikor szakítottunk rájöttem hogy dehülye voltam hogy összeálltam ilyennel:D

a 20évessel vesztettem el a szüzességem 1éjszakás kaland volt,de ismertük egymást előtte,és még kicsit több is volt mint barátság,csak nagy volt a távolság..

Mostani barátom 25éves..Össze se lehet hasonlítani egyik pasimmal se akik előtte voltak.Vele hihetetlen jól megvagyunk,minél többet vagyunk együtt,még többet akarunk.Megértjük egymást mindenhogyan,a szex valami hihetetlen jó vele.Próbálunk alkalmazkodni egymáshoz és sikerül is..Én megértem,hogy neki dolgoznia kell,megértem ha elmegy a haverjaival sörözni,megértem hogy sokat jár fociedzésre,megértem hogy sokat kondizik,mindenbe támogatom is.És ő is megért mindent,ami nekem fontos.És igen,köztük azt is hogy nekem nagyon fontos a külsőm,és képes várni rám akár 1-2órát is ameddig elkészülök ha megyünk valahova.

És ez azért van mert átlagosan egy 15éves fiúval kb a wowról lehet beszélni.Persze ott is vannak akik érettebbek a koruknál,én rengeteg embert ismerek,és olyat aki 15-17éves kora között télleg érettebb mint más velük egykorú,és lehet velük másról is beszélni mint a számítógépes játékokról,és eltudnék képzelni velük kapcsolatot van kb 3.18-20között mondjuk 10,20-25 között szintén 3.!

Ha a pali több mint 25éves..Hosszú távra nemkéne MÉG:) efölé nem megyek.:)

2009. dec. 28. 19:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó válaszoló. :)
2009. dec. 28. 19:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

en meg halalra rohogom magam itt rajtatok =)) ez az apakomplexus vagy komplexum akarmi... =))

szoal 17 vagyok , de mikor 14voltam 27 eves pasim volt es igenis ertelmes es turelmes volt velem.amugy mindig idosebb pasiim voltak...szerintem semmi gond veluk, azert kell altalaban idosebb pasi mert van kitol tanulni,tapasztaltabb es turelmesebb is mint a velunk egykoruak..es persze akik komoly kapcsolatot akarnak.

2009. dec. 30. 16:21
 18/18 anonim válasza:
Az a 27 éves felnőtt férfi, akinek egy 14 éves kislány kell, az beteg ember...
2010. jan. 2. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!