Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 évvel idősebb az már soknak számít?
Tegnap voltam egy buliban. Volt ott egy srác aki hát megtetszett. Ő nyáron lesz 31 én meg ősszel 23. Vannak közös ismerőseink, vagyis nekem az unokatestvérem akivel jóban van. Táncoltunk is együtt. Többször szemeztunk jó lehet csak véletlen volt.
Hallottam egy mondatát amikor az ismerősöm így mutatott be neki , és anyum is ott volt és azt mondta uhh akkor ovastosnak kell lennie. A végén volt egy zene amit nem ismertem és kérdezte hogy hányas születésű vagyok mondtam mennyi azt mondta olyan fiatal vagyok. Nem tudom ez gond lenne e neki. Nagyon megtetszett.. Nem tudom mikor fogunk megint talizni
A te korodban ideális, ha idősebb a férfi.
Aztán majd 20 év múlva az lesz az ideális, ha fiatalabb nálad a férfi :)
Hogy lenne sok, 23 évesen pont jó egy 30 körüli férfi
Bár most 40 körül is 30 körüli férfival élek együtt, ez a korosztály kb. minden nőnek megfelel :)
dehogy sok.
rám írt egy 18 éves nő, bejöttem neki, én meg 26 voltam, simán belementem ismerkedésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!