Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi és nő között, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi és nő között, ha a nő az idősebb a 11 év (én 29 a nő 40) nagyon soknak számít?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 10:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

nem

a baj az, h 29 évesen ilyeneken gondolkodol

2010. febr. 24. 10:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha a nő elég fiatalos, te pedig érettebb a korodnál. Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.
2010. febr. 24. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sok. Te a legszebb, legaktívabb férfikorba érsz lassan, ő meg a klimaxhoz. A nőgy amúgy is gyorsabban öregednek, én úgy látom. Az ismerősi körömben a hasnló korú negyvenes férfiak és nők között a férfiak sokkal kevésbé öregedtek meg, sokkal kevésbé látszik rajtuk a koruk.

Az egyéni eltérések persze lehetnek elég nagyon akármilyen nemű az illető, génektől, életmódtól, igényességtől függően.

összességben én mégis azt mondom, hogy a nő javára sok ennyi év különbség.

A másik meg az, hogy mivel feltetted ezt a kérdést, benned is motoszkál, hogy ez túl sok...

25/L

2010. febr. 24. 11:02
 4/14 anonim válasza:

Szerintem sok....

Gondolj bele, amikor te 40 éves pasi leszel a nő már 51!!!!

Ami sok frusztrációt kelt a kapcsolatban, főleg a nő oldaláról, hiszen nem fogja tudni elviselni, hogy a pasija milyen jól néz ki, ő neki meg már lóg a melle és ráncosodik. Persze ez azonos korúaknál is ugyanígy van, a nő általában öregebbnek néz ki. Azonban hosszú távon nem igen működhet ez a kapcsolat!

2010. febr. 24. 11:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai világban már nem számít a korkülönbség!Az számít,h mennyire vagy érett és mennyire fiatalos a párod.És persze az,h mennyire szeretitek egymást.Ne aggódj ilyen butaságokon és más véleményével legkevésbé se foglalkozz!!
2010. febr. 24. 11:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Hol van az megírva, hogy csak korban egymáshoz illő emberek közt lehet kapcsolat? Szerintem nem számít! Csak az a fő, hogy egy hullámhosszon legyetek! Visszasírom az előző kapcsolatomat, ahol a párom kétszer annyi idős volt, mint én, mert a mostani szörnyen gyerekes!
2010. febr. 24. 11:16
 7/14 anonim válasza:
Ha szerelem van, akkor nincs korkülönbség:) Ha attól tartasz, hogy a külvilág elítéli azzal pedig ne foglalkozz!! Te éled az életed nem pedig ők!
2010. febr. 24. 11:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha gyereket nem akarsz, akkor alapból a kor miatt még működhet a dolog.
2010. febr. 24. 12:22
 9/14 anonim ***** válasza:

MILF :D Ha nem tervezel vele hosszan, akkor nem para. Stifler mamáját is elkapta Finch....

20f

2010. febr. 24. 15:36
 10/14 anonim ***** válasza:
N.apum(29) és anyum(40) is így van :) és már 7 éve együtt vannak és nincs semmi probléma a korkülönbség miatt :)
2010. febr. 27. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!