Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő között, ha a nő az idősebb a 11 év (én 29 a nő 40) nagyon soknak számít?
nem
a baj az, h 29 évesen ilyeneken gondolkodol
Szerintem sok. Te a legszebb, legaktívabb férfikorba érsz lassan, ő meg a klimaxhoz. A nőgy amúgy is gyorsabban öregednek, én úgy látom. Az ismerősi körömben a hasnló korú negyvenes férfiak és nők között a férfiak sokkal kevésbé öregedtek meg, sokkal kevésbé látszik rajtuk a koruk.
Az egyéni eltérések persze lehetnek elég nagyon akármilyen nemű az illető, génektől, életmódtól, igényességtől függően.
összességben én mégis azt mondom, hogy a nő javára sok ennyi év különbség.
A másik meg az, hogy mivel feltetted ezt a kérdést, benned is motoszkál, hogy ez túl sok...
25/L
Szerintem sok....
Gondolj bele, amikor te 40 éves pasi leszel a nő már 51!!!!
Ami sok frusztrációt kelt a kapcsolatban, főleg a nő oldaláról, hiszen nem fogja tudni elviselni, hogy a pasija milyen jól néz ki, ő neki meg már lóg a melle és ráncosodik. Persze ez azonos korúaknál is ugyanígy van, a nő általában öregebbnek néz ki. Azonban hosszú távon nem igen működhet ez a kapcsolat!
MILF :D Ha nem tervezel vele hosszan, akkor nem para. Stifler mamáját is elkapta Finch....
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!