Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő között, ha a nő az idősebb a 11 év (én 29 a nő 40) nagyon soknak számít?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 10:30
11/14 anonim válasza:
En azt hallottam hogy szexualis vonatkozaban ez nagyon is idealis. Addig legyetek egyutt, ameddig jol esik es ez Neked nem gond.
12/14 anonim válasza:
Nem olyan nagy gáz, ha nem akar veled lógni a hölgy! De ha kiakar menni veled nyilvános helyre, akkor jobb, ha beadod:
nem érsz rá!...
13/14 anonim válasza:
Most még nem okoz gondot, de ha hosszú távra tervezel, jól gondold meg. A nők valóban hamarabb öregszenek minden téren. Te még fiatal ember leszel, amikor a párod már öregedő nő. Akkor jön a zöldszemű szörny (a féltékenység), ha van ok, ha nincs és megkeseríti az életed. Hidd el tapasztalatból írom ezt Neked.
14/14 anonim válasza:
Javasolnám,egy kérdést tisztázz le magadban.Szereted?Ha nem,lépj ki az életéből,most még van esélye másik társat találni.Azonban ha igen,akkor ne foglalkozz senkivel és semmivel,főleg a korkülönbséggel ne,az őszinte ,mély érzéseknél nem számít semmit.
3 éve tart a kapcsolatom,a párom nálam 10 évvel fiatalabb és elmondhatom,soha életemben nem voltam ennyire szeretve megbecsülve,de ugyanezt ő is elmondhatná.Működik a dolog,de csak ha valóban szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!