Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nem tudnak kommunikálni, ismerkedni manapság?
Elképesztő, hogy a legtöbb lány mennyire nem tud beszélgetni. Eleve egy kínszenvedés bármit kiszedni belőlük, kérdezni aztán tényleg semmit nem kérdeznek, max a nagyon kreatív "és te?" jelenik meg, az is szökő évente. Tényleg ennyire unalmasak lennének?
És mielőtt bárki beszól hogy ronda vagyok vagy valami, ezekkel létrejött a match... Szóval kép/bemutatkozás, vagy bármi alapján csak eldöntötte hogy szimpi vagyok. Milyenek lehetnek azokkal akik nem szimpik nekik?😂
Azért nem kérdeznek tőled, mert nem tetszel nekik eléggé.
Ebbe a kategóriába tartozol náluk: "hááát, végülis nem néz ki rosszul" és az adataid, leírásod szimpatikus nekik.
Ha külsőre ezt gondolnák rólad: "úúú, de tetszik ez a pasi", na akkor folyamatosan kérdeznének és érdeklődnének.
Én azzal beszélgetek ezen a minimum szinten aki nem érdekel
De nem értem, akkor minek kedveltek be valait, ha utána nem vagytok kommunikálni, mert nem érdekel? Akkor mi volt a logika a jobbrahúzásban?
És itt nem arról beszélek, hogy kiderül idő közben valakiről hogy unalmas, hanem hogy az első perctől tőmondatokba képes csak bármit is írni.
A kérdésben randi appról volt szó, oda általában ismerkedni regisztrálnak fel az emberek, tehát nyilvánvaló mindenkinek, hogy a "nőpontenciált" látják benne, és nem haverkodni akarnak...
Te csak sértegetni, meg kötöszködni tudsz?
Igen, azzal matchel akivel akar, de még mindig nem sikerült elmondanod neked sem hogy mi benne a logika. Tehát jobbra húzol valakit, gondolom mert szimpi volt. Akkor meg ha szimpi akkor csak próbálsz vele beszélgetni...
Ha meg nem szimpatikus, akkor nem húzod jobbra, ilyen egyszerű szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!