Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi/ismerkedés fázisban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi/ismerkedés fázisban vagyunk. Férfi jelezte, hogy vannak problémái. Hogyan kommunikáljam felé, anélkül, hogy "kiherélném", hogy elmondhatja és nem szégyen ha elakadt és segítséget kérne?

Figyelt kérdés

Nyilván nem belemászni akarok az életébe, vagy pusholni esetleg megoldani a problémáit. Csak, hogy kedvelem annyira, hogy szívesen segítek azzal, hogy neghallgatom pl.

Vagy hogy mondjam...

30asok vagyunk egyébként.

ma 13:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Megkérdezed, hogy jobban van-e már egy kis idő elteltével, vagy mi újság, változott-e a helyzet és ha akar válaszol. Amúgy ha kiakad, hogy semmi közöd hozzá stb. akkor meg tiltsd le a f@szba! 🤣
ma 13:36
 2/17 anonim ***** válasza:
62%

Nem lehetsz a terapeutája és a csaja egyidejűleg. Az vissza szokott ütni. Meghallgatni nyilván meghallgathatod és érzelmileg támogathatod, de ha nagyon rád támaszkodik a probléma megoldásában, nem lesz meg köztetek az egészséges kapcsolati egyensúly. Mindazonáltal szedd ki belőle, mi a baj, nehogy túl későn derüljön ki, h a kapcsolatot a másik nem tagjával a fent említett bajság lehetetlenné teszi.

Amúgy sok boldogságot! Vagy együtt, vagy külön, v barátságban, v párkapcsolatban stb

ma 13:38
 3/17 A kérdező kommentje:
Az mondjuk működhet szerintetek ,hogy leírom neki, hogy bármekkora is a baj én látom őt olyan erősnek, hogy képes megküzdeni vele, és hogyha úgy érzi két építő szó jól jönne, akkor nyugodtan szóljon? Vagy ez már sok? Olyan szentimentalis tudok lenni 😅
ma 13:47
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi 2.! Nagyon jól összeszedted és teljesen igazad van! 😊
ma 13:48
 5/17 anonim ***** válasza:

13:38-as vok.

Semmi gond a szentimentalizmusoddal. Nem gáz. Tkp már el is kezdted az érzelmi támogatását. Klassz. De ennek ellenére ki kell deríteni, h alkalmas-e kapcsolatra, v a problémája megakadályozza-e egészséges, intim, pszich. érett stb kapcsolat kialakítására.

ma 13:49
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nyalásnak tűnne. Nem tudom mióta ismerkedtek, találkoztatok-e már. De ha annyira nem ismered akkor miért írnád, hogy erős ő annyira, hogy harcoljon, vagy, hogy ott vagy neki ha akarja? Te dolgod, de én biztosan nem találnám ezt kedvességnek...
ma 13:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes tisztázni, hogy mi a probléma, vagy legalábbis azt, hogy a kapcsolatra milyen hatással lesz a jövőben.
ma 13:50
 8/17 anonim ***** válasza:
Azt se tudjuk, mi a baja. Mondd neki, hogy szívesen segítesz, ha tudsz vmiben.
ma 13:56
 9/17 A kérdező kommentje:

Hát igen, de pont az akarom elkerulni, amit 6-os kommentelő írt, hogy túl soknak tűnik ez így, és ő pl nem kedvességnek, hanem nyalásnak venné.

Viszont nem tudom mennyire lenne az is indiszkrét, ha élből rakerdezek mi a probléma.

Persze, hogy találkoztunk már és sokat is beszélgettünk, de aztán volt 2 hét eltűnés szerű szünet és most adagolta be, hogy vannak problémái.

ma 14:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Azt még hozzatennem, hogy nem vagyunk együtt, abszolút randizás és nem is beszélünk minden nap. 2 hónapja ismertem meg.
ma 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!