Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél nálad fontos, hogy valaki tartja-e a szüleivel a kapcsolatot/ hogy kommunikál velük?
A kérdésem ez miatt jutott eszembe: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Negatív-e számodra, hogy ha valaki túl gyakran/ túl ritkán/ egyeltalán nem beszél a szüleivel? Vagy ez egyeltalán nem mérvadó az ismerkedésben?
Kérlek a nemed, korod, szexuális orientációd is írd le. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Két kapcsolatom ment el az anyósokon, úgyhogy nagyon figyelek arra hogy milyen kapcsolatban vannak, mennyire befolyásolja...
Előny ha nem beszélnek.
F-32-hetero
Nem.
Illetve pontosítok: ameddig az nem káros mértékű, tehát nem az van, hogy a kiszemelt hölgy gondolkodás nélkül úgy ugrál, ahogy anyuci-apuci fütyül, addig nem érdekel. Vele fogok járni, nem pedig az anyóssal, vagy apóssal.
Nálam előny, ha jó a kapcsolat, amíg nincs alárendeltség vagy függés. Nekem is normális családom van, nekem ez szimpatikus, ha valaki hasonlóan áll a családhoz, mint én. Persze nem ő tehet róla ha neki nem, nem zárom ki emiatt, de hátrány.
Én is meg a párom is 19-20 éves korunk óta lakunk szülőktől külön (koliban). Ekkor kb 2-3 hetente látogattuk őket.
22 éves korunk óta pedig együtt élünk külföldön, így ritkábbak a találkozások.
Igen, miután exem anyja sggében élt.
Azért amikor már dgás közben is felveszi neki a telefont az egy szint :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!