Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire ciki mamahotelbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki mamahotelbe költözni a saját lakásomból, amit kiadók albérlőknek ?

Figyelt kérdés
nov. 15. 13:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jó de érted, ilyen alapon ahhoz sincs senkinek köze ha te mondjuk csöves vagy. Büszkén kikérheted magadnak. Csak épp a kutya se fog foglalkozni veled, főleg nem randizni.
nov. 15. 19:20
 22/26 A kérdező kommentje:
Anyámék mondták költözzek hozzájuk, míg egyedül vagyok. Úgy több lesz a bevételem addig is, meg beszállok a közös rezsibe, bevásárlásba. Persze azt nem mondta, hogy majd ő akkor próbál irányítani, mindenbe beleszól. Csak próbál dirigálni, de nem tud, mert nem hagyom. Persze takarodjak onnan az jön ki belőle, meg az is lesz.
nov. 15. 19:25
 23/26 A kérdező kommentje:
Ja, kihagytam nem anyámékhoz költöztem haza, ami kertes ikerház, külön mérő órákkal, külön bejárattal, zárt garázzsal, ami üresen áll ha visszamegyek a társasházi lakásba. Csak átjár dirigálni mama, le kell állítani sokszor.
nov. 15. 19:28
 24/26 A kérdező kommentje:
Gázóra, fűtésrendszer viszont közös. Ők fűtik az én házrészemet duma megy. Én ne főzzek magamnak, majd ő főz, mert sok úgy a gázszámla. Bonyolult. Törölhetik ezt a kérdést
nov. 15. 19:34
 25/26 Juliusz48 ***** válasza:
Valamikor 3-4 generáció élt egy fedél alatt, és nem volt probléma, viszont jól kiegészítették egymást a gazdaságban. Na meg szerették Tisztelték is egymást, nem hányták egymás szemére, hogy mindegyiknek kell valamit tenni, a másikért is. A legtöbb családi házat, a családfő úgy építi hogy a gyerekeknek is legyen helyük, nem véletlenül. Ahogy gyermekként ellátták a szülei, valamennyire elvárhatták, hogy öreg korukra, támasz legyen a gyermek. Az én apám négy gyermek mellett, mivel a közös lakhatás nem volt lehetséges, hetente látogatta és anyagilag támogatta az idős anyját. Édesanyám szülei a szomszédban laktak, a nagyik rendszeresen vigyáztak ránk, míg a szüleink a munkából haza nem értek. Sőt emlékszem a forradalom alatt nagyobbrészt azt ettük, ami neki termett a kertben, és eltették télire. Persze vannak együttélési problémák, de aki EMBER, az ezt nem teherként kezeli. Egyébként egy SZÜLŐ mindig szeretné segíteni a csemetéjét amíg él, mert neki akkor is a kisfia. koslánya marad, ha az közben eléri a nyugdíjas kort is.
nov. 17. 17:33
 26/26 kriszpo ***** válasza:
Nagyon.
nov. 19. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!