Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhinnétek a csajról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek a csajról, hogy saját erőből lett ilyen munkája, fizetése?

Figyelt kérdés

Rákérdeztem nála az anyagiakra a sok rossz tapasztalatom miatt. Én nem mondtam el, pontosan mennyit keresek, de tőle megkérdeztem. Nagyon zengi, hogy kb. hasonló szinten lévő párt keres, mert ő nem tud mit kezdeni olyannal, aki 30 körül sem ér el semmit, és nem szeretné, ha együttélésnél lehúzna a másik az ő színvonalából és nem tudnának haladni.

Szóval neki a fizetése nettó 500 ezer ft + cafeteria, irodai munka, ráadásul bölcsész diplomával, angolon kívül más nyelvet nem nagyon beszél, és nem a szakmájában dolgozik. Azt állítja, hogy egyetlen ismerőse által sem volt protekciója, nincsenek kapcsolati, ő csupán elment interjúkra és őt választották, és egyszer jókor váltott munkahelyet, több fizetést kapott.

Én őszintén szólva szkeptikus vagyok rohadtul, mert nekem soha esélyem se volt hasonlóra, és az ismerőseim még jobb diplomákkal is küzdödnek, és nem nagyon ismerek olyat, aki 400 ezer felett keres. Akik megkeresik a 400-at, azok is általában kezdő mérnökök vagy fejlesztők és/vagy protekció, jó ismerősök is voltak a dologban. Főleg nőkre igaz ez...

Nagyon nem tartanám fairnek a játékot ha ő hátszéllel ért volna el ennyit és úgy lenne ilyen magabiztos és követelőző...

aug. 22. 18:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Neked nem mindegy hogy érte el? Ő a hülye hogy válaszolt a kérdésre. Én pont elhajtalának a francba ha a fizetésemen lovagolnál bármelyik randin. Jóval ő fölötte keresek, szintén protekció nélkül...
aug. 22. 18:07
 2/23 anonim ***** válasza:
92%

jézusom, 30 körüli nőről van szó...és kemény 500.000 Ft-ról...persze, hogy lehetséges, főleg Pesten, ez alap.

Komolyan mondom, hogy a kérdés sértő a női nemre nézve. 500.000 Ft nem a világ. Alkalmazottként gondolkodva persze lehet hogy az, bejelentve meg minden, de szerintem akkor te ki lennél készülve attól a ténytől, hogy vannak női vállalkozók, akik teljesen önerőből (nem család, nem pasi) ennél többet is megkeresnek.

aug. 22. 18:12
 3/23 anonim ***** válasza:
77%

Én is ennyit keresek, sőt, kicsit többet. IT service desk.

A páromnak is hasonló állása van, ő nettó 720 ezret keres.

Mindkettőnknek mihaszna bölcsészdiplomája van és 0 protekciónk volt.

aug. 22. 18:13
 4/23 anonim ***** válasza:
92%

Én elhiszem, mert én is így vagyok. Piacvezető multinál dolgozom, back office. Én 3 nyelven beszélek jól, exportot csinálom, de papírom nincs róla, még diplomám sem, érettségim van.

Mikor a céghez kerültem 10 éve, sok volt a nyugdíj előtti nyelveket nem beszélő kolléganő.

Az angol/német/spanyol miatt vettek fel, mert nagyon kellett valaki.

Beváltam, megtartottak, az évek alatt halmozódtak a fizu emelések, komolyabb feladatokat, ügyfeleket kaptam. 640 a nettóm, nem segített senki. Úgyhogy simán lehet

aug. 22. 18:13
 5/23 anonim ***** válasza:
22%

Nézd..., én itt tudtam meg, hogy diákmelós gyerekek, képesítés nélkül keresnek havi 3-400-at.

Sőt, volt amikor trollnak kiáltottak ki, mert leírtam, hogy mennyit keresek, és szerintük ez kamu, mert ha valóban az lennék, amit állítok, akkor a fizum 2-3X -osát keresném, mert az ő összes ismerősük annyival többet keres.

Meg azt is itt olvastam, hogy ilyen "büfé-ruhatár" papírokkal is olyan melókat keresnek, hogy havi 500 alatt fel sem kelnek reggel.

aug. 22. 18:21
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

5

Most hazudjak, hogy nem keresek havi 500 ezret? :)

Mondom, IT service desk. Bölcsész diplomám van és nagyon erős angol nyelvtudásom és alapvető IT affinitásom. Kétségbeesetten kerestem munkát, és úgy találtam ezt, akkor még eléggé kötött kulimunka volt, call centerrel, meg mindennel, olyan fajta, amiben a legtöbb ember kiég 1 év alatt. A fizetésem akkor középszerű volt, kicsivel a budapesti átlag alatt. Az IT supportra rengeteg tréning útján betanítottak, de rohadt sokat kellett már a munka közben is kérdeznem, tanulnom.

Csináltam 2 évig ezt. Amikor új munkát kerestem, akkor már sokkal nagyobb értékem volt a piacon, mivel ott volt a 2 év tapasztalat és a cég neve ilyen körökben mindenhol ismert és minden HR-esnek kiböki a szemét. Már engem kerestek meg ajánlatokkal, nem fordítva.

Amikor váltottam, akkor egy jóval kisebb multihoz kerültem, jóval kötetlenebb és kellemesebb, nyugodtabb körülények közé (nincs call center, nincsenek felesleges mutatók és statisztikák, amiket kényszeresen üldözni kell), és magasabb fizetésért. Közben évről évre emeltek a fizetésemen és így már a nettóm 550 ezer ft.

Ha új munkahelyet keresnék, akkor igen, fel sem kelnék 500 ezer ft alatt a büfé diplomám ellenére sem. Sőt, legyen 600 a határ inkább.

Mint írtam, a párom hasonló karrierutat járt be, csak ő pár évvel hamarabb kezdte, és ő nem váltott céget, hanem feljebb lépett, így keres 720-at.

Arról nem mi tehetünk, hogy te nem keresel ennyit, és a kognitív disszonanciádat gúnyolódással, meghazudtolással és vihogással próbálod enyhíteni.

aug. 22. 18:33
 7/23 anonim ***** válasza:
66%

#5 2, vagyok, amikor elmesélem a saját sztorimat, hogyan lettem vállalkozó, vagy éppen a 2. vállalkozásom indításáról beszélek, a végén mindig élvezettel teszem hozzá, hogy egyébként csak egy sz..ros kommunikáció- és médiatudomány szakon végeztem. Ez a legnagyobb poén az egészben. :D a csattanó amire mindig várok.

Pontosan, amiről mindvégig hallgathattam, hogy büfészak, meg Dunát lehet rekeszteni.

A kezdeti vállalkozásom ugyan nem kötődik szigorúan a diplomámhoz, de van köze hozzá, társterületek. Nyilván a kommunikáció egy óriási halmaz, sok minden beletartozhat.

aug. 22. 18:47
 8/23 anonim ***** válasza:
40%

500 fölött kerestem, mikor kezdő voltam. Bp mellett. Igaz, nem irodai, de egy a lényeg. Most kicsit több, mint a dupláját.

Üdv a világban pajti :)

aug. 22. 19:04
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
Simán lehet ennyit keresni, sőt IT-ban ennek a 4x-esét keresem, igaz vállalkozó vagyok. Sokat nem segít a csajozásban a pénz mert már az alajén közölni szoktam hogy amit keresek az az enyém, nem akarok senkit eltartani, mindent magamra költök, így hamar végeszakad az ismerkedésnek.
aug. 22. 19:43
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerinte hagyd a francba, szerintem rohadtul gáz vagy, hogy ismerkedsz valakivel és már a fizujában túrkálsz meg hogy honnan van neki. Rohadtul semmi közöd nincs hozzá, nem csodálom, ha ilyen kritikus, lehúzós kérdésre hazudott volna neked. A fizetése meg nagyobb mint az átlag, de azért nem olyan hatalmas színvonal amit egy férfi ne tudna lekövetni.... Ha valaki nem tudja ezt hozni, akkor nem kell vele kezdeni. Biztos vannak csóróbb de hasonlóan vonzó nők is :P
aug. 22. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!