Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on× évesen "átlagos" külsővel Saját házzal,autóval hitel nélkül nagyvárosban van esélyem a szebbnek mondott nőkkel kapcsolatba kerülni?Elegendők a felsoroltak vagy kevésnek számít?
Figyelt kérdés
jan. 7. 19:01
1/14 anonim válasza:
Szóval pénzben, jólétben nézed a nőket. Pénzéhes nőknél nincs esélyed, nekik sokkal több pénzre van szükségük. A szép nők és főleg normális nők meg leveszik egyből, hogy minek tartod őket és nem adnak esélyt.
2/14 anonim válasza:
Az fel sem merül, hogy a biztos egzisztencia nem elég?
Sőt, hogy elsődleges az érzelmi, szellemi, felfogásbeli, műveltségbeli harmónia?
Mit kezdesz egy buta, unalmas, idegesítő nővel? Amikor nincs használatban, vitrinbe rakod?
3/14 anonim válasza:
Amelyik nőnek ezt el kell mondanod, hogy szóba álljon veled, azt a nőt kerüld el.Az nem a te embered lesz és egy sem aki z egzisztenciális helyzeted iránt érdeklődik először. A legjobb ha azt mondod, hogy nincs semmit, csak annyi mint ami rajtad van. Egyből ki fog derülni, ki az aki érdemes arra, hogy ráfordítsd az idődet és egyáltalán figyelj rá.
4/14 anonim válasza:
Csinos nő vagyok. Nekem nem kellenél, mivel csak a külsőmre utaznál. Holott te nem nézel ki jól. Akkor mire fel várod el?
5/14 anonim válasza:
Családhoz ez nekem nem lenne jo. De sima járáshoz jo ez, mig meg nem csal, el nem hagy.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem azért irtam mert ezzel kezdek neki
Csak azért hisz ma a pénz dominál mindenben s hogy ez elég e a nőknek vagy kevés.?
jan. 7. 19:07
7/14 anonim válasza:
Ha lenne esélyed, akkor tudnál róla, nem itt kerdezgetned.
9/14 anonim válasza:
Nem ebből lesz normális párkapcsolat...
10/14 anonim válasza:
Még nem beszéltünk a magasságodról, mert hát na szeretik a csajok.
Ez az úgynevezett beugró, attól hogy ez meg van nem azt jelenti hogy utánad fognak szaladni.
De ha normális vagy akkor nem 0 az esélyed mint egy mama hoteles pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!