Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz átlagos külsővel egy csinos nőt manapság elcsábítani ?
18 cm+
600e nettó min
kocsi
min albérlet
max 80 kg izoms
min 180 cm
ezek után talán ki nyalhatod és ha ügyes vagy dugás ban is és minden szabad időd rá szanod akkor talán össze jön veled.
de ha pl nem tiszteled a feminista énjét akkor véged van kívül tágasabb kb ez a min manapság.
VAGY:
tartasz kutyát macskát akik legalább kaja adó istennek tekintenek és nem ülnek bele minden f*
VAGY amit én csinálok:
csak a munkáról szól az életem.
én cicát akarok tartani ☺️
7es és ez a gyakorlatban hogy megy? Mondjuk tegyük fel hozza ezekből mindegyiket.
De hoppá nagy a baj. A lány megáll azt mondja "hátrább az agarakkal", előkapja a vonalzót ami persze mindig nála van és már méri is a faxod, nem igaz? (Lehetőleg mindezt a randi helyszínén közterületen vagy kávézóban):D.
És ajjaj óriási a baj, ez bizony csak 17 és fél cm, bizony bárhonnan is nézzük, bárhogy is csurjuk csavarjuk. Sajnos bár mindenünk passzol, a 7es válaszoló azt mondta gyakorin hogy minimum 18cm fax kell. Nem lehet semmi a románcból:(.
Ez az elképzelés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!