Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van az, hogy egy teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy egy teljesen atlagos kulseju No is azt gondolja magarol, hogy neki lehet sugardaddyje ?

Figyelt kérdés

A sugardaddyk csak az igazan szep, csinos, fiatal Noket akarjak.

Senki nem fog egy szurke kisegeret anyagilag tamogatni, amibol amugy 1001 szalad az utcan.....

Mi ez a torz ertekrend ?

2023. okt. 7. 13:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
De fog. :)
2023. okt. 7. 13:05
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, gondolkozz el, hogy mi nem kerek nálad 😊

Sugardaddy-t igenis a szürke kisegér is tud szerezni magának. Sőt egy dundi nő is.

Nekem 2 évig volt sugárdaddym, molett vagyok és visszahúzódó. Semmi érdekes nem volt rajtam azon kívűl hogy csoda mosolygós és kedves vagyok. 2 év alatt összeszedtem annyit, hogy az egyetemet kifizettem és a szüleim házára a hitelt is.

2023. okt. 7. 13:05
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Miért van az, hogy a pasik egy része olyan dolgokon pörög, amikben egyaltalán nem érintett? Magatokka foglalkozzatok, és előnyötökre fog válni.
2023. okt. 7. 13:11
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Aki igazán szeretne, az úgyis talál erre egy pasit. Az a pasi is talál erre egy nőt akinek van rá pénze és komolyan gondolja.
2023. okt. 7. 13:11
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ebből az első csaj tök átlag. Amúgy szerinted mind fotómodellekel futkos? Dehogy, sokukból ki sem nézed, hogy van daddyje, nem feltünő szépségek.

2023. okt. 7. 13:23
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Pont most pörgettem az instát és mindig feldob ilyen random párokat, ahol a nő iszonyat kövér szottyadt és mindnek valami fit jóképű pasija. Én meg itt vagyok fit formás vékony nőként és évek óta nem volt egy épkézláb kapcsolatom. Szóval teljesen elképzelhető, hogy egy ilyen nőnek daddyje is legyen.
2023. okt. 7. 13:31
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
A szex nagy úr. És egy ember nem csak a külsejéből áll. Szerintem még egy nő is lehet szexi a stílusa, vagy szexualitása miatt pl. Persze kell, hogy a pasit vonzza. Valamiért. Ami lehet kinézet is, meg más is.
2023. okt. 7. 13:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

A nők annyira elenyésző hányada keres sugardaddyt, hogy szerintem kár a szó az egészbe. Csak valamiért a gyk-n úgy teszünk, mintha mindenkinek lenne két onlyfans accountja és 3 sugardaddyje 😂

Ha valaki nem üti meg szerinted a mércét, akkor vagy felhagy majd a kereséssel (ami nem a te bajod), vagy tévedsz és talál magának (ami nem a te bajod).

2023. okt. 7. 13:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, dehogy nem. Ismerek pár ilyet.
2023. okt. 7. 13:39
 10/20 anonim ***** válasza:
10%
#8 elenyésző hányada? Azt csak hiszed.
2023. okt. 7. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!