Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy egy teljesen atlagos kulseju No is azt gondolja magarol, hogy neki lehet sugardaddyje ?
A sugardaddyk csak az igazan szep, csinos, fiatal Noket akarjak.
Senki nem fog egy szurke kisegeret anyagilag tamogatni, amibol amugy 1001 szalad az utcan.....
Mi ez a torz ertekrend ?
Nem tudom, gondolkozz el, hogy mi nem kerek nálad 😊
Sugardaddy-t igenis a szürke kisegér is tud szerezni magának. Sőt egy dundi nő is.
Nekem 2 évig volt sugárdaddym, molett vagyok és visszahúzódó. Semmi érdekes nem volt rajtam azon kívűl hogy csoda mosolygós és kedves vagyok. 2 év alatt összeszedtem annyit, hogy az egyetemet kifizettem és a szüleim házára a hitelt is.
Ebből az első csaj tök átlag. Amúgy szerinted mind fotómodellekel futkos? Dehogy, sokukból ki sem nézed, hogy van daddyje, nem feltünő szépségek.
A nők annyira elenyésző hányada keres sugardaddyt, hogy szerintem kár a szó az egészbe. Csak valamiért a gyk-n úgy teszünk, mintha mindenkinek lenne két onlyfans accountja és 3 sugardaddyje 😂
Ha valaki nem üti meg szerinted a mércét, akkor vagy felhagy majd a kereséssel (ami nem a te bajod), vagy tévedsz és talál magának (ami nem a te bajod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!