Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sugardaddy? Ti mit tennetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugardaddy? Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Puncs-ról találkoztam egy csávóval. Ez ugye egy sugardaddy kereső oldal, ahol a férfi támogatná a fiatalabb lányt. Tök szimpatikus, magas, izmos, illetve az oldalhoz képest fiatal is (39). De mar leirta nekem hogy o nem tudja elkepzelni, hogy igy fizet egy lanynak?:D mondom akkor miert vagy fent, ez a lényege? Aztan engem is kinba hozott hogy en szex elott penzt kernek? Mondom nem, meg nyilvan olyannal le se fekudnek aki nem szimpi.

De en ertelmeztem felre az oldalt? Oke, lehet hogy penz nelkul is lefekudne vele az ember, de ha jomodu, es megteheti, akkor mi akadalya a tamogatasnak? Es tobbsegeben ugy hallottam h honap elejen ad egy bizonyos osszeget aztan azt koltogetheted, ha akarod. Csak nem ertem ha ugymond normal kapcsolatot keres, anyagiaskodas nelkul, akkor minek ide regisztralt? Illetve oke h szimpi, de korombeliek kozott is talalok olyan csavot aki nem tamogat, es akkor el se lennek itelve, hogy duplaannyi idos a parom pl.

Kicsit kusza volt a megfogalmazas, de remelem ertheto. Ti mit tennétek? Hogyan probalnatok az anyagiakat megbeszelni szepen, nem ilyen nyersen, ahogy o is tette? Koszi a valaszokat!

2022. júl. 19. 11:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%

NORMÁLIS VAGY???

Naná, hogy tudja, hogy ez egy fizetős punci oldal, csak le akar venni ingyen szexre.

2022. júl. 19. 11:24
 2/27 A kérdező kommentje:

Jo csak mivel ez volt az elso puncsos talalkozom, ezert bizonytalan vagyok😆

Meg inkabb arra keszultem h ugyis szar lesz, vagy nem lesz szimpi, es akkor nem kell a tovabbiakon gondolkodni anyagiakba hogy mikent es hogyan

2022. júl. 19. 11:27
 3/27 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom nem qrvát szeretne, hanem barátnőt. Bár én sem értem, hogy miért olyan oldalon keresi, ami qrváknak van fenntartva.
2022. júl. 19. 11:34
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
Már megfigyeltem mikor annó elkezdtem daddy-t keresni, hogy vannak akik rengeteg nővel találkoznak. Ráveszik őket az ingyen szexre, konkrétan szexkapcsolatot alakítanak ki. Aki nem adja be a derekát, annak vagy lealkudnak egy pitiáner árra, vagy kifizetik amit elvár a nő. Egy ilyen daddynek, hidd el, legalább 3 nője van. Egy akit hülyít, ő fut utána , érzelmei vannak. A másodikat potom pénzekért “ használja”, meg van egy aki jóval több elvárással áll vele szembe. Neki muszáj megadnia amit kér. Jellemzően magánál kategóriákkal jobb nőnek itéli. Vele villog társaságokba, viszi ide-oda, költ rá, zsebpénz, stb. De van olyan mikor nem ér rá, nincs kedve, nincs annyi pénze erre ilyen gyakran. Olyankor nyúl a B,C tervhez. Közben melegen tarja őket.
2022. júl. 19. 11:38
 5/27 anonim ***** válasza:
72%

Lekezelt olcsónak ingyen nőnek akinek el kéne ájulnia csqk az izmaitol.

Az ilyenek nem bnőt keresnek

2022. júl. 19. 11:44
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
A hyledben keresnék tovább.
2022. júl. 19. 11:44
 7/27 A kérdező kommentje:
Es ti milyen tamogatast varnatok el kb? Ugy h azert nem mindenbe mennek bele szexualis teren, mert anyagiaknal gondolom akkor mar ez is lenyeges
2022. júl. 19. 11:45
 8/27 anonim ***** válasza:
83%
Havi fixet elore.
2022. júl. 19. 11:47
 9/27 anonim ***** válasza:
66%

"7/8 A kérdező kommentje:

Es ti milyen tamogatast varnatok el kb? Ugy h azert nem mindenbe mennek bele szexualis teren, mert anyagiaknal gondolom akkor mar ez is lenyeges"

- Mit vállalsz?

- Mikor és mennyi időre érsz rá?

- Fullos vagy?

- 3. lány/haverom jöhet?

- Csak szex, vagy más is játszik? vacsi, hétvége, 1 hetes konferencián az "Ő a titkárnőm."

2022. júl. 19. 11:54
 10/27 A kérdező kommentje:

Hat enis vmi fixre gondoltam, de ezt olyan kin lesz felhozni🤣 mert amugy tenyleg tok jokat nevettunk, meg tetszik.

Regota fent vagyok puncson de csak vele volt kedvem talizni, egy nap beszelgetes utan es tenyleg jo volt. Csak ez fura volt h o nem fizet senkinek az milyen mar

2022. júl. 19. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!