Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sugardaddy? Ti mit tennetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugardaddy? Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Puncs-ról találkoztam egy csávóval. Ez ugye egy sugardaddy kereső oldal, ahol a férfi támogatná a fiatalabb lányt. Tök szimpatikus, magas, izmos, illetve az oldalhoz képest fiatal is (39). De mar leirta nekem hogy o nem tudja elkepzelni, hogy igy fizet egy lanynak?:D mondom akkor miert vagy fent, ez a lényege? Aztan engem is kinba hozott hogy en szex elott penzt kernek? Mondom nem, meg nyilvan olyannal le se fekudnek aki nem szimpi.

De en ertelmeztem felre az oldalt? Oke, lehet hogy penz nelkul is lefekudne vele az ember, de ha jomodu, es megteheti, akkor mi akadalya a tamogatasnak? Es tobbsegeben ugy hallottam h honap elejen ad egy bizonyos osszeget aztan azt koltogetheted, ha akarod. Csak nem ertem ha ugymond normal kapcsolatot keres, anyagiaskodas nelkul, akkor minek ide regisztralt? Illetve oke h szimpi, de korombeliek kozott is talalok olyan csavot aki nem tamogat, es akkor el se lennek itelve, hogy duplaannyi idos a parom pl.

Kicsit kusza volt a megfogalmazas, de remelem ertheto. Ti mit tennétek? Hogyan probalnatok az anyagiakat megbeszelni szepen, nem ilyen nyersen, ahogy o is tette? Koszi a valaszokat!

2022. júl. 19. 11:18
1 2 3
 11/27 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Jaj ez egy csóringer aki felmegy egy anyagilag magas igényű lányoknak szóló oldalra és valami kamu profilképpel ki akarja rinyálni magának az ingyen társaságot. Nemerészeld. Koptasd le.
2022. júl. 19. 11:55
 12/27 anonim ***** válasza:
49%

Okos csávó, aki nem költ mindenféle lotyóra, meg tudom érteni.

Nyilván jóképűnek tartja magát ahhoz, hogy ingyen is kefélj vele.

Ha neked így jó, akkor csináld.

Ha támogatást akarsz, akkor azt előre tisztázd le vele, ne utólag érjen a hidegzuhany, hogy kb. ingyenk*rvaként tart téged.

2022. júl. 19. 11:56
 13/27 A kérdező kommentje:

Nem kamukeppel, talalkoztunk, meg jobban is nez ki sztemxd

Es mondja is h olyan igenyei vannak a noknek mintha ferjet keresnenek, h akk minek kernek erte penzt, ha a csavo fele is ennyi az elvaras?

De en nem igy kezelnem h jajj fizess mert am bottal se nyulnek hozzad. Hanem h tanogatas hogyha szimpi vagyok neki es oromet akarna okozni nekem.

Ja ezt egyertelmuen le kene tisztazni, mielott barmi testiseg tortenne😆 csak felek h akk azt mondana hogy szevasz

2022. júl. 19. 11:59
 14/27 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Lényegtelen h kamukép vagy nem, hülyére vesz. Nem is értem, minek mész el olyan pasival találkozni, aki előre kijelenti, hogy nem fizet neked, mikor egy puncs oldalon találkoztatok? a te viselkedésed nekem legalább olyan fura, mint az hogy ő ingyen nőt akar a puncsról.

Ugye azt vágod, hogy vannak olyan sugar daddyk, akik egy-egy randiért is fizetnek testiség nélkül? Ez meg itt csinálja belőled a hülyét.

Elmondta, mit gondol, ez nem fog neked fizetni semmit.

2022. júl. 19. 12:03
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Hú, de gáz a csávó. Ajánld figyelmébe a tindert, badoot és világosítsd fel, hogy így csak húzza az idejét a puncsos nőknek.
2022. júl. 19. 12:08
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
De a puncson is talál ingyenszexet ugy néz ki. Szívatja a q.rvákat:D
2022. júl. 19. 13:04
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

16. Szerintem k* menő! :D

Aki puncson talál ingyen k*t, az a világ legnagyobb királya

2022. júl. 19. 13:09
 18/27 anonim ***** válasza:
50%
Hát a nők tenyleg nem az iq szintjükről híresek a puncson sem:D
2022. júl. 19. 13:57
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Na majd írd le mi lett a dologból én kíváncsi vagyok.
2022. júl. 19. 14:24
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

Van a puncson olyan nő, aki elmondja, hogy neki nem kell pénz, azért keres itt, mert jobb eséllyel talál figyelmes, értelmes, befutott férfit, akitől nem havi fixet vár, hanem az, hogy ne a Burger Kingbe menjenek randizni.

Szerintem ennyiből nem lehet eldönteni, hogy a pasi a harmadik pót-ingyenpuncit keresi üres óráira vagy valami értelmes-értékes kapcsolatot (aminek nem kell komolynak lennie, attól még lehet értékes).

Szerintem azt kell eldöntened, hogy bejön-e a pasi vagy sem, egyébként lennél-e vele.

Tetszik, hogy fizet vagy rossz érzésed lenne tőle (bár ha jelentkeztél a puncsra akkor ez talán nem áll fenn).

Ha nem akar kp-t adni, akkor megbeszélhettek ajándékokat is, az azért valamivel elegánsabb, mint x ezer Ft-ot nyomni a markodba.

2022. júl. 19. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!