Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elítélendő? Valakinek van erről tapasztalata?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok még csak egy barátom volt. Mostanában sokat csalódtam randizás terén, és elég felkapott lett ez a sugarbaby dolog ezért regisztráltam is puncsra. Előszőr úgy voltam vele, hogy csak körülnézek, viszont októberbe rá is vettem magam egy találkozóra. Viszont el is ment a kedvem egy jó ideig, hiszen nem az a férfi jelent meg, aki a képeken volt. Mondta, hogy a munkája miatt van, de én ezt olyan pofátlannak tartottam, hogy leléptem. Most ismét beszélek egy férfival, ő is szimpi a képek alapján. Aztán van aki pénz nélkül is belemegy lazább kapcsolatba, szóval nem tartom feltétlenül rossznak. De ez nyilván talinál derül ki. Mert fejbe lehet, hogy jó ötletnek tartom, de amint oda jutnánk, lehet furán érezném magam, hogy pénzt ad...2021. febr. 22. 23:25
1/30 anonim válasza:
Gondolj bele néhány év múlva visszagondolva milyen gáz lesz. Esetleg egy olyan mellett, aki azért szeret, aki vagy, nem azért mert megteszel dolgokat pénzért.
Vagy ha kiderülne a családodban, rokonságodban...De mindenkinek mást bír el a gyomra.
2/30 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, felregisztráltam kíváncsiságból. Biztos vannak akik szerint már ez is gáz, de csak magadnak akarj megfelelni :)
3/30 anonim válasza:
én már egy éve vagyok ilyen "kapcsolatban" és szuperül működik. mi csak baráti kapcsolatban vagyunk, beszélgetünk, sorozatot nézünk. mondtam hogy nekem a testi dolog nem fér bele, nem vonzanak az idősebb férfiak és ő ezt elfogadta. ha szex kell neki azt megkapja máshol gondolom. havi szinten támogat, az elején nyilván fura volt, de aztán barátok lettünk és mára már természetes. mindig számíthatok rá:)
4/30 anonim válasza:
Igen, olyan értelemben hogy ez nagyjából egyenlő a koldulással, mármint ha úgy csinálod ahogy a hármas versenyző.
5/30 anonim válasza:
ez nem koldulás, ha neki az az öröme hogy kiszolgáljon és boldoggá tegyen. sosem kértem semmit
6/30 anonim válasza:
mert ha szexért kapsz pénzt az jobb? xd
modern prostitúció
7/30 anonim válasza:
5.
Attól még koldulás. Ha lepontoztok akkor is. Amúgy teljesen hihető a történet, biztosan igaz is (hát persze)
8/30 anonim válasza:
6.
Az is ugyanolyan rossz. Mármint alapból pénzkiadó automataként kezelni egy idősebb embert... Morálisan vállalhatatlan.
9/30 anonim válasza:
Nem igazán értelek. Most az a kérdés, hogy a prostitúció elítélendő e? Ez tőled függ.
Az mondjuk nevetséges, hogy kiakadtál, hogy más volt a képeken. Ez nem társkereső oldal, hahó.
10/30 anonim válasza:
létezik ilyen, nem feltétlenül kell hanyatvágnod magad, hogy számba vegyenek. van akinek a személyisége is épp ugyanolyan vonzó, nyilván nem a primitív kategóriában. őszintén kommunikáltam nyilván volt aki azt mondta neki szex kell, oke akkor nem én vagyok az embered. és mint mondtam egy baráti kapcsolatban ez már nem így működik. már közös vállalkozásunk is van, nem feltétlenül anyagilag támogat, hanem a kapcsolataival. ami sokkal több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!